Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .sweetycurls.08

CO MYŚLICIE NA TEMAT TEJ DZIEWCZYNY? WASZA OCENA W SKALI 1-6

Polecane posty

mysle ze.... styl- bazarowy figura-ok cycki fajne brzydkie- włosy

Gość zdjecia nielubianej kolezanki?
to jest karalne :]

Gość jejuu codziennie jej foty
tutaj lądują :o

Gość KlementynaPotocka
Pierwsze zdjęcie OK -5 pkt. Drugie - 0 pkt. - na tym zdjęciu tragiczna figura. Kiecka i buty beznadziejne w stylu wieś tańczy i śpiewa

Gość katecheta............
Co 2-gi dzień tą pipę widzę na forum!!!!!!!!!! SKOŃCZ.

nie no fryzura zle dobrana do kształtu twarzy twarz moze byc daje 4,5 daj foto w innym stroju nie z wesela bo ciężko o stylu mówić :) ogólnie jest dobrze

Gość audi q7
JESTEM KOBIETA I DAJE 5,LADNA,NATURALNA KOBIETKA.

ja pierdole 1, ale nigdy nie zrozumiem na chuj laski wgrywaja tu swoje zdjecia, albo kolezanek których nie lubia...

jesli to zdj nielubianej kolezanki to masz pecha bo twoj fagas pewnie ja wyrucha no ale to twoj problem a nas to chuj obchodzi co nie?!?

Gość nie podoba mi sie wcale
-tipsy -tandetny styl -rozczochrana jakaś -przygruba, cięzka -czarny stanki do czerwonej sukienki, brawo! -okropne, dziwne usta

co prawda to prawda, ale mi sie ona nie podoba, jakies krótkie nogi i wogole, ale moze to przez ubranie bo buzia nienajgorsza

Gość jak dla mnie 5 z plusem
twarz fajna, figura na szostke -> szczupla, troche bioder, ladne piersi

ogolnie chyba dziewczyna sie z dobrym gustem nie zapoznala do tej pory ale wyglad moze byc dam 3..

Gość przygruba????????
pojebalo cie? pedofil czy w anorektyczkach gustujesz?

Gość fajna ładna
ale kaczka (krótkie nóżki)

Gość expert Wacław 19 cm
elewacja wymaga liftingu, możliwości na bycie ładną ma. ocena narazie 3,5 troche oczy tęsknią za rozumem

Gość nie podoba mi sie wcale
myśle, że nie jest gruba, ale jakaś taka... CIĘZKA okragła twarz, mocne nogi, szerokie dupsko... nie jest drobna, filigranowa

Gość whatfir
jest ok, ale wyslalabym ja do Goka Wana, żeby nauczyl ja sie ubierac

dziewczyny, nie przesadzacie? ile z nas wyglądało dobrze na studniówce (na kotylionie pisze)??? dziewcze ma 18-19 lat, i wygląda jak większość kolezanek:)-tipsy, solara, każda z nas miałą chyba taki "durny wiek"... a że na zdjęciach nie korzystnie- cyfrówka byle jaka, dziewcze tańczyło, stąd rumieńce i rozczochrana fryzurka;) ale czy jest brzydka? nie, ma śliczny mały nosek, ładne, pełne usta... troche małe oczka ale skorygować makijażem, i ok:) włosy-fryzura fatalna, ale włosy bardzo gęste i kolor też OK:) figura- oki;), jest taka drobna;)

Dziewczyna ładna nie jest gruba :P jedynie ,co można powiedzieć to ma dość szerokie biodra. Z twarzy ładna wygląda też na zadbaną . Ma ładne zdrowe, naturalne włosy tylko grzywka jakaś dziwna ale i tak ładne ma włosy fajnie jakby zapuściła sobie :) a co do ciuchów to krój kiecki mi się podoba ale jakby była troszkę krótsza i z lepszego gatunkowo materiału :)

Gość jakie małe oczka?
oczy ma duże właśnie. Bardzo ładna dziewczyna

okropna bazarowa sukienka i jeszcze gorsze buty stoi jakby ja kto w dupe kopnal i biodro jej wyskoczylo przez to(czyt.kacza dupa) jakos bardzo nieumiejetnie tapirowane zle obciete wlosy cycki ok(wydaje mi sie ze zasluga stanika ale niech bedzie ze ok) za to bardzo szerokie biodra i dupa dziwny wyraz twarzy brzydka przygarbiona postawa buty wydaja sie byc za male kompletny brak talentu w dobieraniu butow i dodatkow do kreacji a takze samej kreacji zle dobrany kolor sukienki do laski(a moze to laska byla dobrana do sukienki-to by wszystko tlumaczylo) ale ogolem pomijajac moje uwagi reszta ok-czyli nie blachara z blond kudlami i dooopa na wierzchu i makijazem jak okulary do nurkowania

a ja się będę kłocić:)!:) bo ślepa nie jestem, a dziewczyna wydaje mi się mega szczupła- zobacznie na te drobne ręce, kostki, łydki...a wy piszecie, że gruba! że fatalnie ubrana, że brzydka, że to źle, tamto normalna nastolatka, ma zadatki na to, żeby za pare lat być wystrzałową kobietką;)

jak dla mnie nie jest zbyt opalona tzn odcien skory ma ladny,nie taki typowo solarowy tylko raczej ok.taki w sam raz.dobrze ze nie ma okropnych blond (siwo bialo burych) kudlow i pazurow na metr(pazurki sa ok w jej przypadku) i tego nieznosnego pudrowo okularowego makijazu ktory sie roluje i splywa :P laska wydaje sie byc zadbana ogolem tylko jakos ta postawa i stroj mi sie nie podobaja :O to mi psuje caly efekt.

Gość 123456789123456789
taka marna kurwina jakich wiele

fakt faktem ze gruba to ona nie jest z boku jakby na nia spojrzal to napewno ma plaski brzuch i fajna figura ale tyleczek ma szeroki :) ale to podobno teraz ladne jest :) jej postawa jakos mi tak nasuwa mysl ze nie umie chodzic na szpilkach a wydaje mi sie ze te buty sa wysokie dosc(choc w sumie nie przyjrzalam sie) moze dlatego dziwacznie stoi.ogolem ladna ale musi dopasowac jakis inny styl poprawic wyglad wlosow i nie robic dziwnych min.