Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .sweetycurls.08

CO MYŚLICIE NA TEMAT TEJ DZIEWCZYNY? WASZA OCENA W SKALI 1-6

Polecane posty

a z kieckami na stodniowke to wiecie jak jest czasem- ja swoja wspominam jako jeszcze gorszy koszmarek- bladobłękitna na kole (o boże, spaliłabym sie ze wstydu gdyby ktos wkleił moje zdjęcie własnie ze studniowki;)

Gość żużel
to są zdjęcia autorki postu założę się .

nerwosolek- z tym stylem to masz racje;) przybrała motyw- cyrkonie:) cyrkoniowe ramiączka, cyrkoniowe bransoletki, cyrkoniowe sandałki:p :p ehhh..dobrze ze tipsy (chyba) bez cyrkonii

Gość bardzo ładna dziewczyna
ale oczywiście tu siedzą same miss i mistery więc krytykują jakby ważyła tonę i wyglądała jak ostatnie potorocze.

wlasnie mi sie takie dodatki nie podobaja ta sukienka jakos tez nie,wcale nie chodzi o to ze ktos tu sie ma za miss albo mistera tyle ze ten styl...noo do bani jednym slowem...do bani jest tez postawa(w tej pozycji wyglada naprawde jakby miala kacza dupe)

jakby schować te ramniączka, ściągnąc te cyrkonie z niej jakieś normalne czarne platfromy, byłoby ok... włosy do tyłu zebrać

i sukienka koniecznie w innym kolorze i fasonie,bardziej fikusna i odwazna :) tak ja widze :P do tego kocie oczko i laska mmmm palce lizac :)

Gość nhjuhjn
ładna dziewczyna i bardzo zgrabna Na drugim zdjęciu trochę dziwnie buzia wyszła ,ale jest ładna Sukienka tez ok ,ale jakby ja trochę przerobić , ramiaczka powinny być koloru sukienki , długość w porządku !!!