Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena609

Czy każdy facet tak ma?

Polecane posty

Gość rggg24
ale ja kocham meza ponad wszystko, malzenstwo zawarlismy swiadomie z milosci, poza tym dawniej kochalismy sie czesciej i on sprawial mi przyjemnosc. a teraz jestem wrecz odpychana i ignorowana. Codziennie o tym mysle, i nie wiem co dalej bedzie. Maz naewno sie nie masturbuje bo albo jest w pracy albo ze mna, a sadze ze w pracy tego nie robi. Zreszta byłaby to glupota majac w domu napalona zonke. ale to tylko moje zdanie. Dzieci nie mamy wiec moja uwaga koncentruje sie wylacznie na nim. a Jego? zawsze trzeba cos zrobic, obejrzec jakis film, wypic piwo z kolega. Chyba zwariuję.

jest czasami taki typ faceta który szaleje żeby zdobyć kobietę a potem ta kobieta jest dla niego nieatrakcyjna seksualnie i szuka następnej.Miej oczy otwarte na jego występki Nie rób dzieci bo nie ma sensu ciągnąc związk w którym seks jest na końcu

Gość Mirooo
Kurde dziwne to. Jak ja bym mieszkał sam z żoną i nie miał dzieci to bym w domu się w ogóle nie ubierał. Ruchałbym się cały czas z przerwą na jakąś kanapkę.

Gość rggg24
nie wali napewno bo nie ma dostepu do kompa, mamy wspolny laptp z ktorego ja tylko korzystam, on sporadycznie. pracuje od pon do soboty. codziennie jest w domu ale zero zainteresowania. nieraz probowalam go zachecic, dotykalam i glaskalam ale jakos odciagal moja reke i dakej ogl tv. paranoja. boje sie zaczac go smielej zaczecac bo gdyby wtedy mnie odepchnal to bym juz calkiem zamknela sie w sobie.

no tak masz rację że to źle wpływa na twoją psychikę takie odsuwanie On jakiś niedojrzały do seksu z kobietą Bo nawet jak nie ma ochoty to raczej się ucieka niż ostentacyjnie odsuwa jej rękę.Ucieczkę kobieta traktuje jak grę wstępną która kończy się stosunkiem

Gość Mirooo
Smutne smutne co tu gadać. Może po prostu niestety nie jesteś już dla niego pociągająca :/

Gość rggg24
wiem ze to dziwne, to dobry facet, ogolnie dba o mnie, pamieta o roznych okazjach, kupuje mi rozne rzeczy, ale zaniedbuje w seksie, sama sie masturuje bo mnie juz roznosi, nie wiem jak on tyle wytrzymuje. przeciez jestesmy mlodzi. Chcialabym miec z nim dzieci ale jak prztyje, to juz calkiem pozegnam sie z byciem jego kochanka:( ryczec mi sie chce, bo on mnie pociaga i podnieca. co bedzie za 5 lat.

Gość rggg24
nie mam zamiaru go zdradzac. jestem normalna, wole beczec w poduszke i marzyc. w pracy nie ma nikogo na 100.

Gość rggg24
niecale 4 lata.

To wlasnie jestes, sorry, nie obraz sie, nienormalna, ze wolisz beczec. Przeciez tutaj chodzi o Twoje potrzeby. Masz z nim porozmawiac i dopominac sie o swoje!!!!

Gość rggg24
musze sie przyzwyczaic do samotnosci (przynajmniej w tej sferze), najwidoczniej.

Pewnie teraz nie chcesz go zdradzać ale jak taka sytuacja się będzie przeciągała a w twoim otoczeniu pojawi się ktoś ciekawy to różnie może się zdarzyć.

Gość rggg24
raz z nim rozmawialam, ze on nie wie czego ja potrzebuje, w trakcie rozmowy przyznal mi racje ze wie iz moje "humory", zlosci placze to wynik tego iz seks jest rzadko, to on stwierdzil ze dawniej spalam inaczej ubrana, a szortach itd a teraz w pizamie dlugiich spodniach. przyjelam to do wiadomosci. rozumiem ze taki stroj nie jest seksi ale od tamtej pory spie jak on chcial, czasem w bielixnie tylko, ale to nic nie dalo. jest tak samo. jak sie przebieram to nie patrzy na mnie tylko na tv. jak juz dochodzi do seksu to sciag mi majtki, najczesciej chce w pupe, konczy i na tym final. koniec igraszek. zasypia a ja rycze, on to slyszy , nie reaguje spi dalej... i zycie toczy sie .

Gość rggg24
szczerze rzyznam z temat tabu to seks od jakiegos czasu. dawniej nie bylo problemu. przez pierwszy rok. od 2 lat juz jest i niestety sie nasila.

Gość rggg24
czytajcie od poczatku. robi raz na 10 dni srednio.

Sodomita mozliwe, ale ja tego nie rozumiem, jak mozna w ten sposob sie krzywdzic? Aczkolwiek powod tej sytuacji musi byc ciekawy, bo na pewno "cos jest nie tak", tylko co?

Gość Mirooo
Dureń!!! Weź się go pozbyj i szukaj kogoś normalnego. Bo co to za życie? Może i go kochasz ale szczęśliwa nie jesteś. A dla każdej kobiety bardzo ważne jest to żeby czuła się pociągająca itd. żeby na sam widok np. pupy jej facetowi pała stawała i zęby wybijała

Gość rggg24
no wlasnie co??? pomozcie mi bo ja sie juz pogubiłam i nie wiem co mam myslec. nie jestem brzydka. podobam sie facetom.