Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena609

Czy każdy facet tak ma?

Polecane posty

Hmm ... wiesz, jesli jest juz malzenstwo, to nie chodzi tez o sama 'fizycznosc". Osobowosc potrafi sprawic, ze druga osoba po prostu traci chec ... no, ale skoro sie pobraliscie, to najwidoczniej odpowiadaliscie sobie pod tym wzgledem :) Spytaj sie go wprost, co z nim nie tak ;)

Gość rggg24
stoi czasem rano, ale to jest normalne u kazdego. bynajmniej to nie kwestia podniecenia. aha moze nie powinnismy brac wspolnej kapieli? moze przyzwyczail sie do mojego widoku.

Gość rggg24
bardzo bym chciala go zapytac ale jestem wrazliwa i boje sie porazki. ze jego odp mnie zrani:(

Skoro zrani, to przynajmniej poznasz powod i mozesz cos zadzialac :) A tak bedzie cale zycie w niewiedzy? :( Eh, duzo w Waszych relacjach tajemnic?

Darius7784 wiesz jak to czasem bywa. Laska się stara jak tylko może a facet widząc to nie stara się bo uważa że nie musi. Potem zlewa ją trochę, a potem coraz bardziej i w końcu coś się popier doli.

Gość dorciaB
Na pewno jest kryptogejem i woli posuwać facetów a ciebie ma tylko jako przykrywkę przed znajomymi. Najlepszy dowód na to, jest taki, że rżnie cię tylko w tyłek. Rzuć gejucha póki nie jest za późno.

Sodomita, no tak, ale takie relacje sa bez sensu, bo przeciez to chyba chodzi o to, zeby razem bylo fajnie ... a nie, zeby bylo niefajnie ;)

Gość rggg24
nie mamy przed soba tajemnic, rozmawiamy o wszystkim, (prawie).

Gość rggg24
dzieki wam za wsparcie. musze sobie sama z tym dac rade

Gość Mirooo
Weź sprawy w swoje ręce. Wybierz czy chcesz być szczęśliwa czy nie. Nie płacz w poduszkę zwłaszcza, że mówisz, że jesteś ładną kobietą. Musisz być szanowana. Sex jest ważny i jest dopełnieniem. Ale szczerze uważam, że nic z tego nie będzzie bo nawet jak z nim pogadasz i powie "no dobra" i będziecie się częściej kochać to i tak będziesz miała świadomość, że to coś na siłe i nie będzie takiej magii. Bez chęci nic nie jest fajne. A jak nie ma chęci teraz to chyba już nigdy nie będzie miał :(

Nie mówię że to ma sens. Ale znam to doskonale z autopsji. Jak coś się nie wydarzy to taki związek się rozpadnie, albo będzie wyglądał jak NIEZWIĄZEK.

Gość baletnica0333
to ja chyba tez mam podobny problem jestem z facetem od roku,jest on moim pierwszym,ja dla niego nie pierwsze miesiace to bylo cos.prawie co noc sie kochalismy i ja mialam przyjemnosc i oczywiscie on,rozne miejsca,pozycje,swiece i inne cuda a teraz moze wuprawiamy seks raz na tydzien ostatnio kupilam maly wibrator, krem z czekolady na cialo,inny krem rozgrzewajacy i nic...kremy nadal leza nie otwarte... moj chlopak pracuje na noce potem odsypie wiec rozumiem ze w te dni moze nie miec ochoty.....ale potem woli do pozna grac w jakies durne gry bo mu sie czas snu oczywiscie przestawil..wiec zasypiam sama niestety na razie nie jestem na tyle odwazna aby zainicjowac seks,myslalam o jakiejs sekswnej bieliznie,ale sie wstydze...jakies lekarstwo na to moze faceci z czasem mysle jestem z kobieta to nie musze sie starac,jak bede chcial to mi 'da'....ale jak dla mnie kobiety ktora nie ma za duzego doswiadczenia moze to byc bledne myslenie..bedzie nuda to w koncu zachce mi sie innego mezczyzny...bo jak na razie porownania brak:/

Na początku było podobnie, potem to było życie obok siebie całkiem obcych ludzi, na końcu się rozpadł.

Gość rggg24
myslałam ze jak magia byla to troszke jej zostanie na dalsze lata, ale widocznie nie. wiem ze nie zawsze bedzie tak jak na poczatku ale.... bez przesady. Czuje jakbym miala serce złamane, chociaz krzywdy mi partner jako takiej nie robi.

Gość Mirooo
Darius ==> no to wtedy pikuś :P i wiadomo o co chodzi

Gość Mirooo
Obojętność jest gorsza od nienawiści

Gość rggg24
ja dzis gdy on spal myslalam o bylym, z ktorym tez bylam dlugo a mimo tego kochalismy sie bardzo czesto i w roznych miejscach. ale tylko pod tym wzgledem do niego pasaowlam, zwiazek sie rozpadl bo seks to nie wszystko a teraz jest wszystko a seksu brak. :(

Gość Mirooo
A co do bielizny i różnych bajerów. Kobiety nie bójcie się i nie wstydźcie. Koleś nie pomyśli o was źle jak mu w sypialnii wyskoczycie np. w stroju pielęgniarki a nawet się ucieszy bo to znaczy, że mimo upływu czasu zależy wam i staracie się, żeby dalej dla niego ładnie wyglądać. Moje byłe były właśnie takie. Nawet jak wiedziały, że będzie sex to ubrały jakieś stare majty i myślały, że są sexi bo mają stringi na dupie. Nie raz próbowałem namówić żeby kupiły jakiś sexi gorsecik czy coś ale się wstydziły :/ żal

Mirooo ale w jej przypadku nie o bielizne chodzi, bo to nie bielizna ma wplyw na to, czy pociaga, czy nie ;) rggg24 porozmawiaj z nim i wyjasnijcie wszystko :)

Gość Mirooo
Wiem Darius to taki dodatek do przemyślenia dla kobiet :P no bo czasami się zdaża, że Ci sie nie chce jak już jesteś z kimś długo, znasz ciało na wylot :D i wiesz, że dzisiaj będzie miała czerwony stanik a jutro biały i myślisz sobie kurde dzisiaj będzie tak jak wczoraj to też się czasem odechciewa

Gość Kochany Darling Cheri
to trzeba tak robic, by nigdy nie był na 100% pewny jaki bedziesz miec stanik:D

Gość rggg24
kurcze, facet sie ze mna nawet juz nie caluje tylko na powitanie i pozeanie buzi w usta a ja mam wyskoczyc w stroju pielegniarki, chyba zeby mnie wzialn za psychiczna. jestem jego pierwsza kobieta, wiec szybko mu sie znudzilo kochanie po 3,5 roku. zwlaszcza ze nie robilismy tego nigdykilka razy dziennie. nawet na pocz.

Przelotne są całkiem fajne. Niema monotonii. a jak robi się nieciekawie to dajesz sobie spokój.