Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

widzę, że wciąż trwacie przed monitorem...

Polecane posty

Gość aha i ach
Właśnie przestałam trwać przed monitorem, padłam od wina paaaaaaaaaaa

mów do doopy to cie osra. ogarnij się, reprezentuj jakoś swój rocznik kurva jego mać:O

co ma do tego humor, gowniarz jestes fizycznie i emocjonalnie. teraz sie przekonałam

ok, myśl sobie tak a ja mam to dzisiaj gdzieś ;);) nie znasz mnie więc nic nie wiesz o mnie..a ocenianie przez kabel to jest dopiero dziecinne ;)

kciukiem...nie można być zawsze poważnym jak ty :o musisz być niezła sztywniara :/ w realu jestem poważny ale bez przesady a tu w necie można odreagować i tyle a ty już jakieś ale masz, bo u ciebie zawsze trzeba być kwadtratowy i z ulizaną fryzurką i zachwywać się jak 60 latek na spotkaniu biznesowym...wyluzuj..;)

pressure niee o naczelnego gowniarza mi chodzi:) tuleja, odreaagować można, okej. ale, bale Ty chyba nie relaksujesz się ,,robiąc się'' na gowniarza? bo tak piszesz

sory..ja sięnie bęe zachowywał tak jak tobie pasuje ;) uważasz, zę zachowuje siejak gówniarz...ok, wisi mi to i dalej będe się tak zachowywał ;)

wyluzuj kciukiem, bo nawet forum w internecie bierzesz na poważnie :) musisz być nudną osobą :o

tuleja sztywna nie jestem ,ale piszesz jak typowy gowniaty gimnazjalista. a jak cie laski lubia na kafe, to tylko dlatego, ze jesttes dla nich mily

mało o mnie wiesz i dobrze dla ceibie a różnicy nie widzisz, bo ten sam poziom(nie tylko hormonów) a tru siec okazuje , że ty jednak więcej niż rok młodszy jesteś