Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

widzę, że wciąż trwacie przed monitorem...

Polecane posty

No wylewanie wazeliny wiadrami moze nie jest zachowaniem mowiacym o dojrzalosci, ale do poki nie dzieje sie nikomu krzywda to nie ma co ingerowac Kciukiem :) Jedni wola siac spustoszenie w realnym swiecie, inni w internecie. Co kto lubi :)

Wydaje mi sie ze brak umiaru jednak laczy sie z dojrzaloscia, a wlasciwie jej brakiem ale jak wolisz. Dlaczego pytasz o rocznik?

rozmawiamy o wazelinie i dojrzałości. a rocznik twoj gdzies chyba wyczytałam. 90 czy 91?

Sliski temat. :) Raczej nigdzie nie podawalem swojego rocznika wiec nie sadze :)

może rocznika nie, ale swoj wiek. poza tym po zdjeciu widzę, że wiecejj jak 20 nie masz:)

No stary nie jestem aczkolwiek pelnoletni. Cierpie widzac zachowanie niektorych rowiesnikow, ale niech sie bawia poki moga :)

czyli mlodszy ode mnie, a pewnie rowiesnik navigatora. przynajmniej madrze gadasz a ja zaraz spac ide. a tulejki nie ma.:D

Zwrocilas mu uwage to poszedl, smiesznie to wygladalo ale troche mi go szkoda bo sie chyba dopiero rozkrecal :p

moŻE mama m\kazała mu iść spać:) ja też idę, bo padnę. Szejku nie ukrywaj się-maszxz gora 20lat:) pzdr dobranoc