Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ^^Mia^^

Dlaczego nie ufamy?

Polecane posty

Gość ^^Mia^^

Dlaczego podejrzewacie partnerów o zdradę? Sami macie coś na sumieniu? Oni coś wcześniej zrobili wam lub poprzednim partnerom?

nie...talk po prostu jestesmy kobietami i szukamy dziury w calym mamy kompleksy z powodu malych cyckow i obwisluych posladow i jak wodzimy jakas cizie to tryskamy jadem nastepnie fantazjujemy jak nasz partner ja posuwa i awantura gotowa a czy my musimy miec powod aby byc pierdolniete????

a ja fantazjuje ze posuwam sie z Johnnym i co...tez jestem pierdolnieta, predzej ja bym cos zrobila niz moj mąż heheh

no tak tez mialam fantazje o johnnym johnnym brawo ale kablowke odcieli bo nie placilam

Gość ^^Mia^^
ja akurat nie mam kompleksów pod względem wyglądu, choc mam sobie jak kazda cos tam do zarzucenia, ale wiem, ze dla niego niemalze wazniejszy jest charakter, inteligencja, zaradnosc kobiety. boje sie ze znajdzie lepsza, starsza, bo mam gorsza prace od niego i jego bylych (on jest 10 lat starszy ode mnie...), ze uzna mnie za mloda cizie do sexu.

Gość ^^Mia^^
sie nabijacie dziewczyny, a ja np nie bylam mu wierna, bo chyba nie chcialam sie angazowac, chcialam sie zdystansowac, zeby nie bolało w razie czego. ale mimo wszystko mysle o nim. obsesyjnie.

ja sie nie nabijam, fantazjuje o Johnnym :D::D a co... a tak serio, wcale nie podejrzewam mojego meza o zdrade, nie mam obsesji na tym punkcie, on jest moim pierwszym facetem któremu jestem wierna ale mimo wszystko nie mysle o tym obsesujnie...

Gość a kto to?
jest johnny:-D,nie mam pojęcia

wszędzie gdzie będziesz chciala go zobaczyc, ja np patrze na niego w tej chwili :D:D:D i zaraz ide lulu pofantazjowac, zanim mąz sie polozy hehe