Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz?

Znalazłam w jego spodniach

Polecane posty

Gość i co teraz?

Mój mąż wyjechał na 5 dniową delegację, gdy wrócił znalazłam w jego spodniach od garnituru złoty damski łańcuszek. co mam myśleć? Skąd się tam wziął, jak z nim rozmawiać?

Gość mogło być gorzej
np. obrączka lub kobiece stringi

Gość aha i ach
Z medalikiem czy bez??? :D

Gość i co teraz?
ja nie żartuję. to nie jest prowokacja. Lepiej doraźcie co zrobić. :(

Gość awanture i wyjebac na
zbity pysk i nei wierz ze to miał byc prezent niespodzianka dla Ciebie

Gość aaaaaaaasasa
była u niego jego kochanka i zgubiła łańcuszek albo też zerwał jej go w szale namiętności gdy cię zdradzał potem on go znalazł ale że już się z nią po tym czasie nie widział to zabrał łańcuszek ze sobą żeby przy następnym bzykaniu jej go oddać proste logiczne i stare jak świat nie jeden facet tak został złapany na zdradzie

Gość aaaaaaaasasa
no dokładnie nie wierz gdy powie że to miał być prezent bo gdyby był to by był ładnie zapakowany i dał by ci go odrazu po powrocie a i nie wierz też że go gdzieś znalazł to stare wykręty zdradzających facetów

Gość Kocham Mocno
i prawie każdy facet daje kochance nasyzjnik..to takie oklepane.. ja jako żona mądra nie nabrałabym się na to...bo facetom brak polotu:)

albo zazdrosna kochanka co chce go mieć dla siebie podrzuciła żeby go zdradzić ;)

Gość aaaaaaaasasa
mój facet kiedyś wracając z pracy znalazł złotą bransoletkę to odrazu zadzwonił do mnie żeby si ę pochwalić jakiego fuksa ma:-) że coś takiego znalazł zadzwonił pomimo że był już blisko domu więc sorry ale jak twój ci wogóle o tym nie powiedział to jest to na bank łańcuszek kochanki

Gość może znalazł
:)

Gość i co teraz?
Powiedziałam, że znalazłam i gdy zapytałam skąd go ma powiedział że nie wie... udawał bądź był zdziwiony, nie wyczułam czy kłamie

Gość aaaaaaaasasa
nie no dobre miał w spodniach a nie wie skąd je pier dziele mógł coś lepszego wymyśleć a jak nie wie skąd to znaczy że z tyloma cię zdradza że sam się nie łapie która go zgubił kur wa teraz to już widze że na 100% cie zdradza

Gość tym razem ona
wspolczuje ci, bo faktycznie nie wiadomo co z tym zrobic, wyciaganie jakichkilwiek wnioskow w ciemno jest daremne ... :( moj facet natomiast dostaw dzis wiadomosc od swojej znajomej, ktora od dawna sie do niego przypierdziela, ze jej sie snil :( niech zdechna debile i debilki 😡

23:55 [zgłoś do usunięcia] i co teraz? Powiedziałam, że znalazłam i gdy zapytałam skąd go ma powiedział że nie wie... udawał bądź był zdziwiony, nie wyczułam czy kłamie może nie wiedzieć bo kochanka jak wyżej mu podrzuciła żeby go zdobyc dla siebie, przyznam szczerze ze sama jestem kochanką i czasem tez mam ochote nie zlosliwe bo go nie chce, ale dlatego ze jest skurwielem i chce zeby zona sie dowiedziala

Gość Limonka345b
Jak nie wie, to źle to wygląda... Gdyby powiedział, że znalazł i zapomniał lepiej by wypadł ... Pewnie jak się rzucili na siebie ... to byli tak blisko siebie, że smyknął się do jego kieszeni, fakt, że miał spore wybrzuszenie spodni spowodował, że kieszenie się rozwarły ...

Gość i co teraz?
Nie wiem co zrobić. Zawsze dobrze nam sie układało, nadal jest kochającym mężem, zachowuje sie tak jakby nic sie nie stalo. Mam wrażenie że dla niego sprawa nie istnieje. Doradzcie cos

Gość moim zdaniem to niestety
zdrada... przykro to mowic ale skad niby damski lancuszek w jego spodniach? dla mnie to weidentny dowod

Gość brudna sprawa
typowa taktyka faceta- jak jest problem, to należy udawać, że go nie ma (oni chyba myślą, że wtedy problem zniknie)

Po co zaraz te podejrzenia .? Pogadaj z nim na spokojnie , powiedz że się tym martwisz , może jednak znajdzie się na to jakieś sensowne wytłumaczenie.Będę trzymał kciuki ;] Pozdrawiam !

Gość ja bym odeszła
Ja bym odeszla, sytuacja jednoznaczna. Jest kochajacy by zakryc slady zdrady, wspolczuje. co zamierzasz?

Gość i co teraz?
Marcin a co jest dla Ciebie rozsądnym wytłumaczeniem? Powiedział mi, że nie wie skąd się tam wziął! ryczeć mi sie chce :(

Gość Inaaczej
Może jakis kumpel mu podrzucił w ramach niesmacznego kawału,.

Gość Inaaczej
ja bym odeszła Ja bym odeszla, sytuacja jednoznaczna. Jest kochajacy by zakryc slady zdrady, wspolczuje. co zamierzasz? ----------------------------------------------------------------------------------- Nie pisz tak ,kiedys przez głupotę moja znajoma o mały wlos tak nie zrobiła znalazła kartkę z nr,tel i podpisanym imieniem kobiecym z dorysowanymi ustami i chcesz wiedziec co było ?

Gość ja bym odeszła
co było? Jak dla mnie wszystko jasne.Kumple?-malo prawdopodobne. Zreszta taka karteczka to troche co innego, zawsze jakas wielbicielka mogla mu do spodni wcisnac ale lancuszek, nie wierze ze przypadek