Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kobieta

Faceci - Wasze fantazje - te zrealizowane i nie ;)

Polecane posty

Gość ciekawska kobieta

Gość ciekawska kobieta
Ok, żeby nie było dyskryminacji - Panie o swoich też się mogą wypowiadać. ;) Chociaż bardziej interesują mnie męskie pomysły, bo swoje własne znam:P

Lizanie i całowanie pupy kobiety. Nie obcej, mojej żony. Oczywiście z pełnym zachowaniem higieny, po prysznicu. Delikatne pieszczoty języczkiem, pocałunki. Seks powinien rozgrywać się również w głowie, a takie pieszczoty, to chyba największe wtajemniczenie intymności powiązane z zaufaniem do drugiej osoby.

Gość rakzz
nie zrealizowane - chcialbym zeby jakas seksowana niezjoma laska pokazala mi cycki a potem zlapala mnie za jaja i chciala zebym ja przlecieć . Mozliwe tylko w bajce

Gość gen dlugowiecznosci
nie zrealizowane - chcialbym zeby jakas seksowana nieznajoma laska pokazala mi cycki a potem zlapala mnie za jaja i chciala zebym ja przlecieć i zagroziłą urwaniem jaj jesli jej odmówie . Mozliwe tylko w bajce

Gość stary wodzirej
marze o sczuplej lasce co ma 16lat tak do 160wzrostu piwnych oczkach i blad wloskach

Gość czubekk
zeby jessica alba zrobiła mi loda

Gość czubekk
z połykiem

Gość ciekawska kobieta
hehe, niektórzy to mają bujną wyobraźnię :P

Gość Kuhdupel xl
Moją fantazją jest siadanie na twarzy.tzn żona siada mi na buzi tak do lekkiego podduszenia. Ale nie chce!

Gość mi marzy sie spanking
uleglej dziewczyny... i zeby sama chciala dostawac klapsy.. ale mam 30 lat i juz pewnie nie spotkam zadnej chetnej.....

Gość niespełniona kobieta
Chciałabym, aby facet zrobił ze mną co zechce. No dobra. Prawie wszystko. Bez bicia powaznego. Ale mogłby na mnie nawrzeszczec i wyciorać za moje długie włosy. Mogłabym mu wtedy zrobić takiego lodzika, że bedzie krzyczał z roskoszy. Ale moj facet sie boi sie ze zrobi mi krzywde. Wiec marzenie niespelnione.

własnie, wiekszosc kobiet szczegolnie tych blizej trzydziestki i poznej marzy o własnie takim brutalnym seksie, faceci tez o tym marza, ale jesli to jest ukochana to trzeba sie przełamać zeby to zrobić

Gość seksu seksu dajcie
Niespelnione: ostry seks z lekarzem w gabinecie lekarskim na biurku

Gość niespełniona kobieta
Ja mam 23 lata. Kocham Gom, a On mnie. Ale wierze ze kiedys uda mi sie go jakos do tego przekonac.

Gość tragedia w kraju
ooo widze ze nie tylko mi podoba sie doktorek :) mnie tez kreci zajebiscie moj lekarz do tego stopnia ze sie podniecam jak mnie dotyka i nie moge mu spopjrzec w oczy bo sie wstydze haha

Gość seksu seksu dajcie
Tragedia: a jakiej specjalizacji jest ten lekarz bo moj to stomatolog/chirurg szczekowy :/

z tymi klapsami, to ja np lubie dostawac....chetnie biore do buzi i lubie jak mi sie spuszcza do buzi na twarz piersi..gdzie ja sama wszytsko kontroluje, jak lize mi dupcie i wkłada paluszka..lubie jak łapie mnie za szyje dodam ze mam 24 lata a to moj pierwszy partner z którym sypiam od kilku miesiecy..strach pomyslec co dalej..i na co bede miec ochote

Ja marzę o poznaniu obrzydliwie bogatej kobiety, związanie sie z nia i nagle zaginęła a ja pogrążony w smutko dokonuje zywota jako sibgiel z jej kapuchą - najlepiej w cieplych krajach :D

A mi sie marzy Strapp On. Dwie piękne Panny w pończoszkach z dużymi kutasami i ja ... A może są jakieś chętne :)

Gość dziesięć studenta z Afrika
Jak chcieś to my załozić pończoszki i szpileczki, twoja nie potrzebować strapon :D

No dawaj fotkę pały. Jak będzie ładna to kto wie ... Szkoda tylko, że jesteś niepełnoletni, z trądzikiem i z nadwagą :) Ale kto wie ???

a mi się marzy, że trafię na kobietkę, którą tak rozgrzeję, że stwierdzi, że jest moją suczką i mogę zrobić z nią co tylko chcę :) No każdy może mieć marzenia :)

@panMirek, taka suczka to co druga na forum....kobiet typu sucz i domin ....mało... więc masz aż 50% szans na znalezienie...