Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalibroooossso

o szok

Polecane posty

Oczywiscie ze to nie jest smieszne, sam jestem przeciwko testom na zwierzetach ale poprzez uzycie kota pokazali najlepiej dzialanie LSD. Samemu kotu sie nic takiego tez raczej nie dzieje.

to jest powód, dla którego nie powinno się używać dupereli testowanych na zwierzętach

Raczej nie wystawiali go na dzialanie srodka gdyby zostawial pernamentne zmiany w jego psychice i organizmie. Obrony zwierzat rzucili by sie na nich.

Nie korzystam z zadnych uzywek, aczkolwiek ludzi ktorzy tego (niestety) uzywaja znam.

szejku, ale to jest jakis przedpotopowy filmik. wtedy byla komuna i nie bylo jakis tam obroncow praw zwierzat, a jak byli to malo mieli do gadania.

To dobrze ;) Moje pytanie odnosiło się do Twojej wypowiedzi, że to "tylko" zwidy. Ja wiem, że te zwidy pozostawiają czasami trwały ślad w psychice. Nie biorę dragów, nie brałam nigdy. Nie liczę kilku przygód w okresie dojrzewania z lekkimi narkotykami. Wiem co stało się z niektórymi znajomymi, którzy poszli z prądem :O

pierdol się [ Moderator ] to usuń teraz wszystkie wypowiedzi w tym temacie [spierdalaj ] :classic_cool: