Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

ROZBIŁ SIĘ SAMOLOT Z PREZYDENTEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ale to już pewne z
dobra, chodzi o to, że chciałam zieloną mile obejrzeć, co w tym wielkiego. to wcale nie umniejsza mojego współczucia dla rodzin ofiar

Gość panna z białegostoku

Gość matryca
Polacy są patriotami na ogół przy okazji różnistych tragedii - kopalnie, pożary, powodzie, śnieżyce, śmierci polskich osobistości... a gdy ogień dogasa, woda wsiąknie w ziemię, a nagrobki są już postawione, to dalej idą sikać po bramach, zaśmiecac ulice, okradać sąsiada, etc. Bo ich patriotyzm nie przekłada się na zwykłe codzienne życie. Hipokryci z nas.

Gość zniesamczona
minęło kilka godzin dopiero, nie tydzień.. a ty mogłabys się po prostu powstrzymac od takich pytan..

Gość ale to już pewne z
matryca masz rację, to się odnosi moim zdaniem do baardzo dużej większości polaków, głupi przykład, mój wujek chciał odkupic od mojej znajomej coś na czym mógłby zrobić interes, ta znajoma w ogóle z tego nie korzystała, nic z tym nie robiła, leżało i tyle ale jak się dowiedziała, że ktoś chce zrobić z tym coś fajnego to odmówiła no i to dalej leży i nic się nie dzieje, byleby tylko ktoś inny nie wzbogacił się choć trochę, polacy to hieny

podaja zmiany programu na 2 co 2 godziny wiadomosci i rozmowy z politykami i relacja z watykanu od papieża

A co ma wspólnego patriotyzm z czysto ludzkim współczuciem?Umiecie przetwarzać w ogóle informacje,czy jesteście aż tak ograniczeni ?

Gość a bedom filmy w telewizji

[zgłoś do usunięcia] Wielbicielka Piotrusia ja nikogo nie wyzywam od ignorantów czytam jakie wyrażaja zdania i nie komentuje jak sa sprzeczne z moimi przynajmniej na tyn topiku oszczedzam dzisiaj słowa Pisze co czuje ja i czytam co czuja inni agresja?jest mi to słowo obce

Gość ale to już pewne z
zniesmaczona wiesz jaki jest problem? nie znasz mnie, nie wiesz co czuję, co myślę, nic na mój temat nie wiesz. jest duże prawdopodobieństwo, że ja z tym moim nawet pytaniem o program współczuję i czuję dużo większy żal wobec tego co się stało niz niejeden plujący się jak mu strasznie źle, że tak wielcy ludzie zginęli. nie oceniaj mnie, pies który dużo szczeka nie gryzie a cicha woda brzegi rwie.

Gość sdhsdhwcvbwvn
a Taniec z gwiazdamy??

Gość ale to już pewne z
tańca chyba nie powinno być bo to rozrywka

Gość dipiero wstałem
Przepraszam własnie dowiedziałem się co się wydarzyło. Może mi ktoś powiedzieć czy Jarosław Kaczyński też zginął czy przeżył (mam nadzieje że chociaż on przeżył z tej rodziny)?

Gość zniesamczona
nie macie wiekszego problemu?

Gość ale to już pewne z
tak mam większe problemy ale ciebie nie dotyczą

Gość JAREK ZYJE BO GO TAM NIE BYLO

Gość zniesamczona
to chyba dobrze..

Gość zniesamczona
bluznierca!!

Gość ta ja...
przestańcie, robi sie to już niesmaczne niezależnie kto tym samolotem leciał, leciał do Katynia by oddać hołd za to co się wydażyło, za te wszystkie zbrodnie, a teraz taka tragedia, podwójna! Zginęli ludzie, którzy reprezentowali Polskę i zwykli obywatele, lecieli w jednym celu, chcieli się modlić. Nalezy im się jakiś szacunek, nic złego nie zrobili. Współczucie się należy, a ajk was na nie nie stać, to przynajmniej przemilczcie, a przynajmniej przestańcie prowokować. Jak mam być dobrze na tym świecie, jak Polak Polaka gnoi na każdym kroku. Patologia

Gość nie martw się pokolenie JPII
dorośniesz to zrozumiesz

Patologia, dokładnie. Nikt nikomu nie zabrania mieć własne zdanie, ale ludzie, są jakieś granice. Włączcie se autocenzora. Ty abraja też.

Gość hrehrhrhrhrrg
no to rząd do wymiany

Gość ale z samolotu
dosłownie strzępy zostały - coś okropnego....