Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

ROZBIŁ SIĘ SAMOLOT Z PREZYDENTEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bele de jour
a mozecie na chwile zapomniec o polityce?? Zgineli ludzie, ojcowie i matki, siostry i bracia innych. Ciekawe czy bylibyscie tak samo "wrazliwi" gdyby chodzilo o kogos z waszych rodzin

Gość qazwsxcdfhg
Moim zdaniem Tusk i Putin maczali w tym palce, bo przecież zaraz po tragedii odbyli rozmowę o jakichś poważnych sprawach. Dodatkowo to było lotnisko wojskowe nie było zwykłych cywilów - świadków, wojsko i policja rosyjska nie chciała dopuścić polskich dziennikarzy na miejsce. Zebrali wszystkich niewygodnych w jedno miejsce i już. Stalin też tak postępował tak zawsze ruscy pozbywali się tych którzy im nie pasowali w jakiś sposób!

Gość a ja myślę że to nie wypadek
Rosjanie są znani z tego że większość funduszy idzie na tajne programy, wojskowe, inżynieryjne, astrofizyka itp. Nie od dziś wiadomo że ich samoloty przed ważnymi uroczystościami "rozpędzają" chmury, żeby nawet cień czy deszcz nie przesłonił ważnej ceremoni... Może mgła to też nie sprawa pogodowa...

Gość qrrrrqqa
a jak wytłumaczycie ten fenomen na samosia.pl gdzie dziewczynka przewidziała żałobę narodową w kwietniu........no i pisze, że kolejna żałoba nas czeka w LIPCU! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4431911 gość [05.01.10, 15:06]

może czekali na to od lat :-(

Gość cotoznaczybisbis
I rosji nic się nie stanie bo to był SPRAWIDLIWY atak terrorystyczny ten dzisiejszy - za Irak. I tyle :(

Gość cotoznaczybisbis
O ile to jest prawda oczywiście no ale co... :( A Rosja? Mogliście se nakręcić film o Gruzji. Gruzja - chyba rozumiecie że jesteście drugą Gruzją :( Albo zaś nie :( TEORETYCZNIE oczywiście :(

Czytam te bluzgi niektórych i stwierdzam, że JESTEŚCIE HISTORYCZNYMI IGNORANTAMI.

ludzie wy sie KOORWA ZASTANÓWCIE CO PISZECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CO WY W OGOLE SOBĄ REPREZENTUJECIE - PRZECIEZ TO BYLI LUDZIE KOORWA MAC - TO BYLI NORMALNI LUDZIE ! KTORYM NALEZY SIĘ SZACUNEK !

Gość świnka piggy
lulu na mośćie coraz większą mam ochote obić ci pysk za to co tu wypisujesz po takiej tragedii! jesteś chyba durną młodą kretynką,mój 5 letni syn jest chyba mądrzejszy od ciebie!

lulu na moście A mogę zabrać ze sobą irasiada? o to przyklad normalnego czlowieka ? koncze z toba rozmowe bo ja widze ze na takie gowno nie ma sensu tracic czasu i energii swojej popisz jeszcze sobie do woli ale wiedz ze cie szmato zniszcze na tym forum .

moze też ingerowali w urządzenia naprowadzające, zmienili położenie pasa... nie wiem, ale coś tu śmierdzi... Kondolencje dla rodzin ofiar, przykre to i smutne...

Swoimi aroganckimi wpisami aż krzyczycie - hej patrzcie jacy my wszyscy jesteśmy k**wa cool i wyluzowani i w dupie mamy wszystko i wszystkich , co tam że zginęło ponad 80 osób z których każdy miał rodzinę , dzieci , rodziców , młażonków - wlezę na forum i sobie na nich wszystkich popluję bo taka jestem zaj**ista !!!!! Ktoś tu dobrze napisał - polacy to bardzo dziwny naród , nigdzie na świecie nie spotkałam się z taką zawiścia , nienawiścią i ograniczeniem umysłowym podpisuje sie pod tym tekstem:-( żal.pl

Gość świnka piggy
lulu na moście szmata to cie urodziła bo z klientem wpadła i to własnie dowód na to że lulu na moście to zwykły margines społeczny :o kurde ja bym nie wpadła na to by tak ludzi zwyzywać :O a twoja matka jak się ma kretynko???

Gość ale to smutne
ale to smutne mam karte cyganskie i wczoraj o przedwczoraj ciagle wychodzilo mi tragedia narodowa....juz sie zaczelam bac,myslalam ze wojna bedzie karty pokazywaly nieszczescie narodowe z politikami i zolnierzami mialo to do czynienia...ale nie skojarzylam....dopiero jak dzis rano wstalam to kapnelam sie o co chodzi.....musze powiedziec ze mi te karty same wyskakiwaly z reki podczas mieszania...a pytalam karty o inny temat.....dziwne to

słyszycie? mówią, że pozostałe samoloty wieża przekierowywała na inne lotniska a naszego nie?

Gość zniesamczona
mayor.. nastepny "madry" 😠

Gość cotoznaczybisbis
wiecie co - to jest kara za to, że mieli tam NIE jECHAĆ. Obchody miały w Polsce. W Warszawie. Po co im ten Smoleńsk? A wiecie kto tam mógł lecieć ? RODZINY POMORDOWANYCH? Kto tam poleciał? SZMAJDZIŃSKI! A po co on tam? Księża? Po co? Co wy wyprawiacie? A jak żyją ludzie, którzy stracili tam ojców. Jak żyją ci ludzie? Co - żrą gówna w toaletach? Jak to w Polsce :( Zastanówcie się czy ten Kaczyński był normalny że tam latał. Pomyślcie - taką chcecie władzę? Taki kraj? Żebrakami uni być chcecie z taką władzą? Zastanówcie się po co jest władza. I tyle mnie to obchodzi - samolot leciał z Warszawy. Wajda bombe podłożył i koniec. Nawet sie tym nie przejmujcie - wasza wina od A do Z i koniec :(

Gość to moze ja sie wypowiem
Ale mnie wkurza ta melodyjka, to jest tragedia dla Polski ale TVN robi z tego szopkę! To to samo co wstawianie zdjęć na nk!

Gość listek zielony**
Niektorzy maja naprawde kapusciane lby . Wstydzilibyscie sie. Nie macie szacunku dla nikogo i jest to smutne. Bardzo smutne!