Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

czy w kraju zapanuje chaos ? bunt? rewolta? anarchia?? czy jest sens iść do szko

Polecane posty

Gość hbuvniodkjfl
kto w takiej sytuacji przejmuje obowiazki prezydenta RP?

kurcze no wolę być na bieżąco . w szkole niczego nie ma pożytecznego czy jak nie pójdę i będę płakać to rodzice pozwolą mi nie iść??

131, jeżeli Prezydent Rzeczypospolitej nie może przejściowo sprawować urzędu, zawiadamia o tym Marszałka Sejmu, który tymczasowo przejmuje obowiązki

Gość kto to marszałek

Gość .....ot..co......
marszalek sejmu tez byl w samolocie i prawdopodobnie zginal, wiec kto teraz bedzie sprawowal wladze tymczasowa?

Jeżeli Marszałek Sejmu nie może wykonywać obowiązków Prezydenta Rzeczypospolitej, obowiązki te przejmuje Marszałek Senatu a tego już nie wiem kto to... dobrze że chociaż Premier nam został :(

dobra sprawdziłam "Obecnie Marszałkiem Senatu (VII kadencji) jest Bogdan Borusewicz (niezależny, wybrany do Senatu RP z list Platformy Obywatelskiej)" on żyje??

Gość co za tragedia!!!
Komorowski pełni funkcję głowy państwa od śmierci prezydenta. Jestem w szoku, takiej tragedii świat nie widział. Cały świat powinien być w żałobie.

Gość co za tragedia!!!
to teraz Tusk będzie miał pole do popisu, przeżył z głównych właściwie tylko premier.

Gość co za tragedia!!!
w ciągu 60 dni wybory prezydenckie muszą się odbyć.

to prawda :( biedna Polska :( fajnie było żartować z różnych polityków , ale nie żeby umarli :( strasznie to smutne... a najgorsze że ludzie nie mają taktu... poczytajcie komentarze na wp.pl

Gość no to Komorowski
wcześniej stołek zgarnie

Gość cenzura panuje tutaj
i usuwa niewygodne wpisy, skandal cała władza w rece rad PO :classic_cool:

Gość maturks4
Co się tak spieszycie? 87 osób na 15o ok. Ktoś się przecież uchował!

Gość co za tragedia!!!
podobno na pokładzie było 132 osoby wszyscy z najbliższego otoczenia prezydenta... Dlaczego oni wyruszyli w ogóle w taką pogodę???? Rozbili się 2 km od lotniska:-(

Gość dfhtehrtjhej
Kaczyński był jaki był, fajnie było z niego żartować, ale teraz to szkoda chłopa... ciekawe czy zostanie kiedyś beatyfikowany?

a na tym forum też są takie wszawice :/ np. bazienka skomentowała w temacie "czy można iść do galerii" a ona :pierdol idz w koncu to nikt z twoich bliskich co za brak ogłady :o

Gość co za tragedia!!!
nie zgadzałam się z ich żadami ale to i tak dla mnie tragedia..

Gość co za tragedia!!!
po śmierci już się o nikim źle nie mówi, jacy byli tacy byli... to na pewno szok dla ich rodzin, życie jest strasznie ulotne a śmierć dotyka każdego..

Gość eNKejowe k00restwo
kupujcie prowiant na zapas i galony wody! w kraju będzie rozpyerdol! to już zaczątki końca świata z 2012

kurcze mama płacze :( nie mogę ...chaos karetki jeżdżą.... a myślałam że nikogo to nie obejdzie ale widzę że to dociera z czasem....

Gość co za tragedia!!!
i to rządowy samolot, ciekawe czy to wina samolotu czy pogody? Na pewno będą to badać dokładnie...przez najbliższe dni tylko o tym będzie w tv.

Gość co za tragedia!!!
ja też się popłakałam, chociaż niejednokrotnie na niejednego tam klełam:-( wstyd mi:-(

Gość ale to smutne
Polska na psy zejdzie teraz calkiem:-(A tak bylo wam zle i bedzie jeszcze gorzej:-(

nosz kurva, każdy jest w szoku, szkoda tych ludzi, ale żeby na każdym kanale gadali?:O co jeszcze chcą zamotac, żebym nie wiedziała gdzie czewgo słuchac, bo może na tvp2 szybciej niz na tvp1 powiedza, ze może jednak kurva ocalał???