Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boże co sie dzieje...

KTO OGLĄDA TERAZ TV?? Prezydent nie żyje.... 132 osoby zginęły jego żona też

Polecane posty

:( [*]

rozbił sie ich samolot... lecieli do Smoleńska na modlitwę za Katyń

Nie dochodzi to do mnie, łzy cisną się do oczu :( podobno była straszna mgła, samolot sie próbował wzbić i sie rozbił. NA chwilę obecną nikt nie przeżył :( dlaczego?? :(

Gość masakra:(
132 osoby

Gość wwwwwwww
nigdy nie byłam za PIS-em ale płakać mi się chce

Gość masakra:(
przeznaczenie raczej, przeznaczenie

Dla mnie nie istotne do jakiej partii należeli, to byli poprostu ludzie, mnóstwo rodzin które przeżywa teraz traume, straszne nieszczęście :(

Gość koniec tego szajsowate
rzadzenia krajem !!! PO tez nie lepsze !! koniec klotni poki co !! bo w rzadzie to nic innego robic nie potrafia !! takze koniec tylko na chwilke!!

Gość Boże a jak z tego
będzie wojna:(:(

Gość tragedia narodowa
:(

Gość ciezarduzy
bedzie wojna :/ uciekamy

Boże nie róbcie sobie jaj z tak wielkiej tragedii. Jaka wojna niby ma byc co wy za głupoty wygadujecie.

Gość ciezarduzy
to jest zamach ruskich i tyle, takie rzeczy sie nei zzdarzaja przypadkowo

Gość @ eNKejowe k00restwo
Myślę, że i jedni i drudzy. :o Wiesz, Kaczyński był im kulą u nogi, że tak powiem, bo przez niego mięli ograniczony dostęp do statecznie postępującego wyniszczania naszej gospodarki i wyprzedaży majątku narodowego. Cóż, smutne to, ale daję głowę, że they're throwing a huge party tonight, coby oblać uwieńczony sukcesem spisek... To nie był wypadek. Zauważ, że zginęły wszystkie najważniejsze osoby sympatyzujące z prawicą. o_O

Gość fvfvfgv
Mam nieodparte wrażenie że to jednak nie był zwykły wypadek... Co jak co,wypadki samolotowe są jednak rzadkie i to że akurat padło na ten samolot jest dość niezwykłe..

To wielka tragedia i strata dla rodzin ofiar tej katastrofy, a Polskę czekają ogromne zmiany, miejmy nadzieję że na lepsze, chociaż jak to często bywa nic na chypcika nie wychodzi dobrze, trzymajmy kciuki i dokonujmy dobrych wyborów jeśli to od nas będzie zależało kto będzie sprawował władzę tym razem. Czasu się nie cofnie, życie musi trwać dalej.

Gość codziennie ktos umiera
i napewno jest to wieksza liczba niz 132... tragedia jest codziennie, codziennie ktos tracie bliskiego to wypadku, to z powodu choroby... Tragedia... to tak jak mlodzi ludzie to przyjmuja i ich wypowiedzi...

co to ma do rzeczy , czy z pisu czy ciul wie skad, zgineli ludzie, nasi rodacy, nasi przywodcy, to tragedia

Gość codziennie ktos umiera
a czy to wazne ile... Ja ryczalam za jednym Janem Pawlem II, a za nimi tylko... zal......

Gość upsa
88 to z rządu reszta do 132 to rodziny ofiar z katynia

Gość heeeeeeeeeeeeeee
to tragedia, zgodze sie ale prezydent zawinil!!!!! przez niego wszyscy zgineli. pilotowi proponowano ladowanie w minsku lub moskwie ale kaczor chcial wyladowac z wielka pompa . juz byla sytuacja ze pilot nie posluchal prezydenta jak lecieli do gruzji. pilot nie chcial leciec przez strefe wojny ale kaczor chcial tak jako bhater. pilot polecil inna trasa i potem kaczor go ciagnal po sadach i skarzyl!!!! pilot postapil slusznie. teraz pilot wiedizal ze jak nie poslucha prezydneta i wyladuje gdizes indziej to zas bedzie skarzony wiec probowal ladowac mimo ze rosjanie to odradzili bo mgla byla zbyt silna. no i przy ladawaniu zachaczyli o drzewo i koniec. zaluje ze prezydnet jako jedyny nie przezyl tej katastrofy, wtedy zobaczyl by co narobil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dokładnie ja takze plakalam za Janem Pawlem II.Teraz po prostu zal duzo mlodych ludzi smutek bo nie zyczy sie zlego nawet wrogowi jest to przykre :( Mam nadzieje ze w PL bedzie teraz lepiej ale to wielki znak zapytania.