Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggg

Rajstopki dla niemowlaka-co do nich zakładac?body, spodniczki czy co?

Polecane posty

Gość gggggggg

Dostałam kilka par rajstopek dla córci, która ma 4mce.Rajstopki sa urocze ale nie wiem szczerze mówiac jak je "wykorzystac :o zakladac do nich body z długim rekawem?i te body na czy pod rajstopki? córka ma tylko jedna spodniczke i sukieneczke, ubieram ja raczej w spiochy, pajace itp i nie wiem szczerze mówiac co jej do tych rajstop zakładac...

Body zakładałam zawsze pod rajstopki bo tak ładniej. Do rajstop, możesz założyć spódniczkę, sukienkę, tunikę.

lub normalnie kaftanik :) maluchowi i tak wszystko jedno ważne żeby mu było wygodnie :)

Moja corka miala sukienki i takie dluzsze sweterki (typu sukienka), ktore jej zakrywaly pupe, mozna tez zalozyc krotkie spodenki (takie z cieplejszego materialu) do tych rajstop, fajnie to wyglada :)

Gość gggggggg
kurcze a ja w szafie Małej mam same body, spiochy i pajace i jakies bluzeczki :(bede musiałą powymyślac jakies wygodne zestawy albo dokupic jakies tuniki :)

body pod rajstopki. i to wszystko. tak będzie jej najwygodniej :) albo bluzeczka i rajstopki. po co jej spódniczki, sukieneczki, przecież to się podwija i dziecku jest niewygodnie. jak będzie większa to wtedy będziesz jej to ubierała.

body pod rajstopki :) ja w tym wieku dla malej mialam bardzo duzo sukieneczek spodniczek ale wiekszosci nawet nie zalozyla jak jestescie w domu to same rajstopki body z dlugim rekawem i bedzie ok:) ja mialam 2 pary sukieneczek z bawelny wiec tylko je uzywalam wiekszosc sztruks itp tylko na wyjscia jak bedzie starsza to ja bedziesz stroic :)

Gość gggggggg
no własnie, szczerze mówiac nie lubie ubranm które sie podwijaja , a spodniczki, sukieneczki na pewno beda.Najbardziej dlatego lubie spiochy body i kaftaniki, wygodne i nigdy nic sie nie podwija :) chyba rzeczywiscie bede zakładac jej te rajtuzki i body z długim rekawkiem :) ale sie usmialam jak jej załozyłam pierwszy raz rajstopki, ma w nich takie grube i krzywe nozki :D

Gość mammmmama
Też uyżywam body+na to rajstopki, najwygodniejszy strój dla dzieciaka :)

Gość violusieńka
ja mojej jak bylo dosc cieplo to ubieralam sukienke albo spdniczeke,jak chlodniej to na rajstopki spodnie a body to zawsze pod rajstopki.

Gość gggggggg
czyli widze ze generalnie uzywacie rajstopek:) myslalam ze dla tak malych dzieci to raczej niepraktyczne...

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a chłopcy ? jak ubierac 3 miesiecznego chłopca? Zakładacie im rajstopki ? Co na spacer?