Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kończąca studia

KONIEC STUDIÓW, KTÓRYCH NIE LUBIE, SZUKANIE MARNEJ PRACY CZY CO???

Polecane posty

Gość kończąca studia

właśnie kończę studia. studia w ogóle mi sie nie podobały, ale nie miałam odwagi żeby z nich zrezygnować... wszyscy mówili: "nie zmarnuj 2 lat-nie rezygnuj ze studiów", więc ja nie zrezygnowałam i zmarnowałam 6 lat życia. teraz piszę mgr i w czerwcu pewnie skończę studia. pracy w zawodzie nie chce bo nie lubię moich studiów więc i praca w zawodzie jest dla mnie beznadziejna...nie chce już tracić życia na robienie czegoś co mi się nie podoba. nie mam pracy, ale moje koleżanki co skończyły ten sam kierunek pracują za 1300 zł/miesiąc i mają doły że nie stać ich nawet na kredyt na mieszkanie. nie wiem co robić. jestem też ciągle zależna od rodziców bo wspierają mnie finansowo, ale coraz częściej wypominają mi to. wszystkiego mi się odechciewa.

Gość dhbcb
a jakie studia konczysz?

Gość kończąca studia
budownictwo lądowe

Gość upupupup
upupup

Gość ja mam podobnie
nie lubie studiów i nie widze siebie w zawodzie, jestem po 3 latach i nie wiem czy zrezygnowac?????

Gość fggfffg
ja zrezygnowałem w drugim roku ze studiów które okazało sie ze sa w istocie sprzeczne z moimi zamiłowaniami i pasjami

Gość gość
ja właśnie za chwilkę kończe budownictwo. kiedyś nawet mnie to kręciło, ale gdy na praktykach zobaczyłam jak wygląda praca w zawodzie wiem, że nie mam do tego predyspozycji. i własnie zastanawiam się co dalej? pozdrawiam wszytkie niezdecydowane

Gość gość
Rzadko kiedy po studiach pracuje się w swoim zawodzie, ja pracuję w biurze rachunkowym, jestem po rachunkowości, ale jako jedna z nielicznych - pozostałe są po matematyce, informatyce, marketingu, historii.....teraz robią podyplomówki :-)