Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kanciastoporta

ciekawa waszej opini

Polecane posty

Gość pszegralem rzycie
na impreze nie, bo nie chodze na imprezy, ale nie bede sie onanizowal dzis, wiem ze to brzmi zalosnie i wyglada na glupi zart, ale ja pisze powaznie, mam 24 lata, nie mam dziewczyny i znajomych, jestem prawiczkiem i nieudacznikiem zyciowym, jedyne co moge zrobic w zwiazku z zaloba to nie onanizowac sie

Gość zależy jaka impreza przede wsz
zazwyczaj wszystkie imprezy są odwołane.....wiesz no zależy też jaka impreza, posiedzieć np w knajpie i piwa napić się chyba można, no bo to tak jak z jedzeniem i piciem w domu, a wszelkiego typu dyskoteki/koncerty są raczej odwołane. Zależy też jakie jest nastawienie do tego wypadku, bo niestety zauważylam że ludzie sobie jaja robią:/ ja tez np za prezydentem nie przepadałam, nie glosowałam na niego, ale to w końcu człowiek i tam było mnóstwo ludzi więc to jest ogromna tragedia i wg mnie wyśmiewanie sie jest na prawdę nie na miejscu:/

pytam bo usłyszałam dziś już od kilku osób że one planowały te impreze i nie beda przekładać bo coś tam, dziwi mnie takie nastawienie

Gość nie wiem kto się przyczynił
Ja pójdę :classic_cool: Muszę koniecznie obgadać ze znajomymi te najnowsze wydarzenie!!!!