Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAmarkoAA

Potrzebuje str O Dzisiejszym wydarzeniu ktora opisuje dokladnie

Polecane posty

Bylbym wdzieczny za stronke jakas w internecie,nie jestem w Kraju niestety, strona ktora informuje na bierzaco co sie dzieje w Polsce i co mowia Poszczegulni przedstawiciele Rzadu. np Kwasniewskiego mnie interesuje zdanie pozdr

Gość 34534533455
włącz sobie tv. trąbią o tym ciągle. napiszą póżniej.

Dzieki ale niemam tv Polskiej a w dzienniku Wloskim mowia powierzchownie o tym wydarzeniu makarony jedne! niemam SATELITY

Gość fabiane
www.piszeksiazke.pl tam juz czarne skrzynie samolotu sa otworzone

Malpi gaj tabou i reszcie dziekuje wam gdyby moglby ktos np z was mi napisac co mowil Kwasniewski w Tvn na ten Temat bylbym wdzieczny dzieki

Gość Lilly E.Ewellinka
pozytywnie o Kaczyńskim o tym, ze stracił kilku przyjaciół np. Jaruga_Nowacka, Szmajdziński ... kilka słów o tym, że pewnych osób nie da się zastąpić, mówił o zasługach niektórych osób. Zapewnił też, ze Konstytucja dokładnie wyznacza tok postępowania w razie smierci Prezydenta i o tym, że Marszałek Sejmu go zastąpi do czasu wyborów, które odbędą się najpóźniej za 2 miesiące. Poza tym wspominał o tym, że najważniejsze to nominować nowych szefów sił zbrojnych, ponieważ zginęli wszyscy szefowie . Powielił też słowa Wałęsy, że Katyń to przeklęte miejsce oraz, że historia się powtórzyła, gdyż znów w tym samym miejscu zginęła śmietanka Polskiej inteligencji. Może jeszcze mi się przypomni co jeszcze.

Liliy E.Ewelinka dziekuje ci bardzo za te informacje!!! Zagladne tutaj wieczorkiem wiec jak ci cos sie przypomni to pisz;) dzieki!

Gość Livre_
www.onet.pl www.wp.pl

Gość Livre_
powtorzę: www.onet.pl www.wp.pl