Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bom ciekawa

myślicie, że jak będzie pogrzeb prezydenta, to zrobią dzień wolny?

Polecane posty

Gość pytam bom ciekawa

Gość .....ot..co......
na pewno bedzie. jak byl pogrzeb papieza to tez byl dzien wolny. chyna ze zrobia pogrzeb w weekend

Gość ale masz problemy
człowiek zamrł,nie mamy prezydenta,wielu ludzi też zginęło w tej tragedii aTy sie martwisz cyz bedzie wolne:oWez sobie zrob wagary luz wez dzien urlpou:P

Gość tez sie zastanawiam czy wolne
bedzie ...

Gość pytam bom ciekawa
przecież nie będę płakać... ludzie dajcie spokój. Oczywiście żal mi tych ludzi, ale jako ludzi. Ale sorki, nie znałam żadnego z nich, wielu nie darzyłam sympatią i nie mam zamiaru umartwiać się na pokaz, bo tak trzeba. A pytanie zadałam z czystej ciekawości.

pytam bom ciekawa...a po kim tu płakac? po kaczynskim? no nie no sorry po papierzu mozna było ale po kaczynskim ?co dobrego zrobił dla nas ?dla kraju?

Gość pytam bom ciekawa
dokładnie - masz rację. Faktem jest, że jest to duża tragedia i kupa ludzi zginęła bez sensu. Ale faktem jest również to, że teraz nawet ci, którzy psy wieszali na niektórych politykach będą się użalać, chodzić w żałobie i mieć smutne miny wspominając, jacy to wspaniali byli ludzie. a wszystko na pokaz, bo wypada. Ja nie mam takiego zamiaru.

Gość TO EBDZIE TO WOLNE?
JW

pytam bom ciekawa i wlasnie oto mi chodzi. mialo byc lepiej za jego czasow tak obiecywał i co i wielkie gowno nie ma pracy nie ma kasy i wszystko schodzi na psy juz z dwojga zlego chyba walesa rzadzil lepiej?

Gość TO EBDZIE TO WOLNE?
czy bedzie wolneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość eNKejowe k00restwo
Zlikwidowano ich! Polska nigdy nie będzie miała liberalnego rządu niestety jak w NL :(

Gość wRWEWRA
AUTORKO JESTES IDIOTKĄ, WSPÓŁCZUJĘ CI. zgnięła elita inteligencji, polityki,okaz szacunek. Jaka z Ciebie Polka???

Gość TO EBDZIE TO WOLNE?
bedzieeeeeeeeeeeeee wolneeeeee????????????????????????????

Gość nie wiem kto się przyczynił
"Ale faktem jest również to, że teraz nawet ci, którzy psy wieszali na niektórych politykach będą się użalać, chodzić w żałobie i mieć smutne miny wspominając, jacy to wspaniali byli ludzie." lol!!! Gdzie ty mieszkasz, że są tacy ludzie???? Boshe jestem w szoku :O

Gość wRWEWRA
tak, i to wielka tragedia dla naszego narodu. To kilkadziesiat osób...

Nikt wam nie karze po nim płakać. Ani nawet mówić ze stała się wielka katastrofa. Ale ludzie!....Nie mamy prezydenta, nie mamy przedstawicieli polskiego wojska. Mamy za to coraz więcej wątpliwości. Dlaczego skoro była taka wielka mgła po paru minutach zniknęła/?po za ty w tym rejonie to miało być zjawisko dosyć dziwne. Dlaczego stało się dokładnie to samo co 70 lat temu? ludzie rządzący, mający wpływ na ten kraj zginęli? dlaczego Rosjanie nie pozwalają tam nikomu dojść? dlaczego nie było akcji ratunkowej? Dlaczego to nagranie z miejsca wypadku zostało zarekwirowane? Mamy osłabiony i zdezorientowany kraj, skutki tego mogą być opłakane. Jeżeli to wszystko było zaplanowane, to skończy sie to tragicznie. Oni już nie żyją, im nic nie będzie. Ale my? My nadal żyjemy. A ciebie obchodzi tylko, czy będziesz miała wolne???? To jest poniżej krytyki.

Gość a ja jutro mam wolne na uczeln
Zajebiscie :D

Gość wRWEWRA
Casia ogarnij sie..... Były prezydent RP na uchodźstwie też tam zginął.... Wiesz chociaz dziewczyno, ile miał zasług??? Jak nie znasz polskiej gistorii, jak nie szanujesz własnego kraju i jego najwiekszych przedstawicieli to lepiej nie zabieraj głosu. Mam 19 lat, moze powiesz,że jestem gówniarą, ale kocham swój kraj i wiem,co taka tragedia oznacza- zdezorientowanie, szok, ogromne zamieszanie w polskim rządzie. Kraj stracił prezydenta, starcił wielu wybitnych dowódców WOJSKA POLSKIEGO!!! Dziewczyno, okaż szacunek!!Jestes Polką czy nie?

Gość hrehrhrhrhrrg
super@!!!!!!! ale sie ciesze że bedzie wolne!@!!! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość hrehrhrhrhrrg
wRWEWRA podrosnij troche dziecko zacznij pracować w tym zasranym kraju i zyc jak żebrak to sie odkochasz szybko, wspomnisz me słowa

zanim bedzie pogrzeb... niepredko, zreszta czy to wazne? tyle ludzi zginęło a Ty o wolnym, jak miałas cos do prezydenta to ok, ale czy nie szkoda Ci ludzi, przeciez zginęło 88 osób

Gość hrehrhrhrhrrg
Ty dostaniesz żebracza pensje na zakupy a białe kołnierzyki na górze tyle co za dwa lata nie zarobisz i sie smieja

Gość wRWEWRA
hrrer czy jak ci tam, moze ty podrosnij, bo to,ze jestes starszy/a,nie znaczy ze wszystko wiesz. Dojrzali ludzie maja KULTURĘ, a ty swoja przedostatnia wypowiedzia sie nią nie wykazales/as.Nara.