Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconaaa

Z szacunkiem dla Pni Mari Kaczyskiej

Polecane posty

Gość zasmuconaaa

Bede pamietac Jej mily usmiech .Bardzo mi przykro ze tak sie stalo.

Mi tez ...to była bardzo miła kobieta.Oglądałam wszystkie programy z jej udziałem.

Gość Kochany Darling Cheri
nareszcie ktos o Niej powiedział... czemu tylko o Nim i poslach sie mowi... zgineła kobieta...moze wcale nie miała ochoty tam leciec..polityka nie interesuje kazda kobiete...a ona była fajna..umiala tyle jezykow... szkoda jej...gdyby nie mąz..nie poleciałaby tam....no ale musiała towarzyszc...

Gość mila byla i skromna
tak samo nie mowia o rodzinach katynskich ,ktore lecialy ,a dla ich rodzin to podwojna tragedia i to z katyniem ciagle zwiazana

Gość żyrafa...11234567890
tak, miła sympatyczna kobieta... (*)

Ogromny szacunek dla tej Pani. Maria Kaczyńska zawsze miała swoje zdanie, a to naprawdę budziło mój podziw dla niej. Wielki żal...

Gość miła i sympatyczna
bardzo skromna i z klasą babka :( tak mi szkoda :( co musi czuć ich córka wspólczuje z całego serca

Gość lhsdias;du32333a
W tvn Style widziałam program z jej udziałem, rzeczywiście świetna kobieta. Bardzo miła, sympatyczna, taka... Ludzka, normalna, bez patosu, przesady. Fajna była. Szkoda mi jej.

szkoda kobiety, nie podzielalam zdania jej meza w polityce, ale jak juz zostal Prezydentem cieszylam sie, ze w koncu Pierwsza Dama wyglada na sympatyczna, mila i inteligentna kobiete.

Gość zasmuconaaa
Mieszkam za granica i bardzo wam dziekuje ze moge czynnie byrac udzial w tej naszej narodowej tragidji.To sa dni kiedy czuje jak bardzo moj kraj jest mi bliski.

tez mieszkam za granica ale nadal czuje się Polka mimo ze urodziłam sie w Niemczech Każdego zycia szkoda od maluczkiego po królewskie Jednak w kazdym ciele mieszka CZŁOWIEK

Gość zasmuconaaa
Pamietam jak w kilku wywiadach poprawiala meza .Szeptala mu do ucha ze cos powiedzial nie tak, czy mial cos powiedzic inaczej .Miala swoje zdanie .Jej corka i i cala rodina moze byc z niej dumna Zeraszta ja my wszyscy

Gość czarna gapa
a mi szkoda corki pary prezydenckiej, rodzin pozostalych ofiar....

Gość zasmuconaaa
Tak ,masz racje Zawsze Ci ktorzy zostaja cierpia najbardziej Nawed nie moge sobie wyobrazic jak teraz jest im cieszko

Gość zasmuconaaa
Wlasnie widzialam zdiecie Pani Kaczyskiej Przytulonej do Pana prezydenta i pomyslalam sobie ze dobrze ze nadal sa razem.

Gość zatajona
oj tak - horoskop :O nie rozśmieszaj

Gość cara -
jak ich widzę pod tą choinką -................nie widzę polityków - za którym zresztą nie przepadałam ,ale słuchanie o nich dzień po dniu sprawiał ,ze ich " znałam " i tak mi jest teraz .........jakby umarł sąsiad .

Gość właściwie to wszystkie kobiety
które zgineły w tej katastrofie były świetne :( Krystyna Bochenek, Grażyna Gęsicka, Aleksandra Natalli-Świat, Jolanta Szymanek-Deresz, Izabela Jaruga-Nowacka, Joanna Agacka-Indecka i kilka innych kobiet były naprawdę świetne. A Pani Kaczyńska wydawała się sympatyczna :(

Gość co za tragedia!!!
jestem z wami dziewczyny, to była bardzo skromna kobieta i to chyba w niej najbardziej ludzi ujmowało. Ciepły szczery, czasem onieśmielony uśmiech taką ja pamiętajmy. A przede wszystkim żona, matka i babcia dla której najważniejsza była rodzina i nie próbowała przyćmić męża.

Gość co za tragedia!!!
szkoda,że czasem niektórych doceniamy dopiero po takiej tragedii:-(

Gość też mi przykro:(:(
Polubiłam ją, jak kiedyś w jakimś wywiadzie mówiła o swoich psach. Przygarnęła do swojego domu dwa psy - kundle bezdomne i zabrała je do pałacu prezydenckiego. Nie miała rasowych psów na pokaz!!! Dwa kundelki. To takie przykre.

Gość co za tragedia!!!
nawet nie mogę sobie wyobrazić bólu tych rodzin,które rano pożegnały najbliższych jadących w delegację i dowiadują się o katastrofie z tv:-( nie ma tu słów odpowiednich...w obliczu śmierci wszyscy są równi..

Gość zasmuconaaa
Nie mozna tak pisac ze doceniamy Pania Kaczyska juz po tragedji .Kazdy z nas pisze tu swoje mysli i refleksje .Kazdy wspomina .To wlasnie jest szacunek dla tych ktorzy odechodza . Mysle ze Ci ktorzy lubili Prezedntowa .Moga i chca teraz to wyrazic.To jest ja zapalenie znicza .Ja to wlasnie tak czuje

Gość fbxbxxfx
jOLKA I TAK JEST FAJNIEJSZA I ŁADNEJSZA

Gość co za tragedia!!!
tak ale wcześniej nie mówiliśmy w ten sposób. Nie było takich tematów jak ten...dopiero ta tragedia budzi w nas przemyślenia. Wcześniej mówiło się tylko to co złe lub nic..

Gość co za tragedia!!!
to nie jest temat o porównaniu Pierwszych Dam RP więc jeśli nie masz nic do powiedzenia o p. Kaczyńskiej to opuść ten topik. Tu wyrażamy swój szacunek do jej osoby.