Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconaaa

Z szacunkiem dla Pni Mari Kaczyskiej

Polecane posty

Gość co za tragedia!!!
to była prosta kobieta, która potrafiła dotrzeć nawet do prostych ludzi. Może nie była taka szykowna i błyskotliwa ale ludzie ją kochali za skromność i prostotę właśnie.

Pani Maria Kaczyńska była niezwykle inteligentna,mądra,dobra a przy tym bardzo skromna kobieta. Najszczersze Kondolencje dla rodzin ofiar, pokój ich duszom .

Gość ta dziewczyna muwiła
wpis jest z stycznia Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA. W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY! Rosja będzie pod bombardowaniem ze strony Japonii, ale to za dwa lata i to chyba oni rozpoczną wojnę miedzy sobą. Nie wiem jak to sie skonczy dla Polski, wiem tylko ze bedziemy mieli wybor czy być za Rosja czy zjednoczyc sie przeciw niej. http://www.samosia.pl/pokaz/503487/niech_mi_ktos_do_cholery_uwierzy#odp_4504811

Gość jakas takas
Tacy wlasnie jestesmy .Jednak to nic zlego .Nie jestesmy doskonali .To ze teraz piszemy o tym ,znaczy ze jednak laczymy sie w takiej tragedji narodowej .Wazne ze mamy uczucia .Ze potrafimy to wyrazic

kobieta o własnych poglądach - odważna. zawsze szanowałam, nigdy nie zapomnę...

Gość co za feralna sobota
a czemu sie nic nie mówi o córce Marcie kaczyńskeij? musi byc w glebokim szoku:(

wspolczuje ich corce :( pomimo, ze moj tata tez stracil oboje rodzicow majac 23 lata to jakos mi teraz dziwnie, to tragedia stracic rodzicow :/

Gość to mieli dzieci

niemieckojęzyczna prasa moowi , że Kaczyński był znany ze swoich radykalnych poglądoow oraz był wierny swoim ideałom..no i dzieki temu był wartosciowym człowiekiem, nie zastanawiałam sie nad tym i nie był moim kandydatem na prezydenta, mimo to smutno mi z powodu dej tragedii. Zgadzam sie z tym że Maria Kaczyńska była wspaniałą kobietą

Gość zatajona
z poglądami można się nie zgadzać, ale jednak trzeba to przyznać, że wielcy ludzie umnierają w wielki sposób Pani Maria Kaczyńska to pierwsza gwiazdka w RP, biło od niej takie ciepło Straszna tragedia, wogóle dla nas jako Polaków, że zostalismy bez prezydenta, że nasza władza odchodzi właśnie w taki sposób... to nie prawdopodobne jesteśmy chyba naznaczeni przez los

Gość zatajona
wogóle mi jakos smutno :( na codzień nie przywiązuje sie do tego uwagi jak jest wszystko w porządku, ale jak zachodzi taka sytuacja to widać jakie to wszystko jest kruche... prezydenci się zmieniają, ale w naturalny sposób w trakcie wyborów a to, że zabrakło prezydenta tak nagle to tak jakby kraj został osierocony :(

Gość dziś smutna
Pani Mario była Pani wspaniałą kobietą, strażniczką domowego ogniska, oddaną mężowi i córce, zawsze uśiechnięta i pełna ciepła i taką Panią zapamiętam 🌻

Gość dołączam się
Szanowałam Ją i lubiłam.

Gość Świadomy Zasmucony
Cześć Pamięci Pierwszej Damie.Requiescat in Pace. Cześć Pamieci Wszystkim,którzy zginęli.

Gość papappapappa
leciala, bo tam zginal jej brat, tak czytaalam wczoraj gdzies

Gość ja, moja wypowiedz............
Pani Mario dziekuje za Wszystko co Pani zrobiła dla swojej rodzinhy, jak i dla każdego z Nas z osobna. Zawsze Pania Lubiłam. Niechaj Spoczywa Pani w pokoju wraz ze swym mężem,z którym była Pani nierozłaczna. Mam nadzieję,ze niedługo Panstwa ciała ostatni raz , niestety w trumnach, lecz spoczna koło siebie. ZAWSZE BĘDZIEMY PAMIETALI. DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO. BYŁA PANI JAK MATKA DLA POLAKÓW A PANI MĄŻ JAK OJCIEC. Spoczywaj w pokoju najukochańsza oddana rodaczko, wspaniała matko i żono.