Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AJSZA221

ZNAK-WAGA -JAKIE JESTESCIE

Polecane posty

Gość AJSZA221

JESTEM WAGA CZYLI RAZ SWINIA RAZ KOCHANA CZY TY TEZ TAKA/I JESTES?

Gość miśka881
ja jestem wagą i jestem spokojną osobą zawsze robie tak by innym było dobrze by nie zrobić komuś jakiejś przykrości, jestem dyplomatyczna wszystko staram się wyjaśniać dyskutować na rózne tematy,zawsze uśmiechnięta pogodna po mimo róznych problemów nigdy po sobie nie daje poznać że dzieje się coś złego,wkurza mnie jedynie to że jestem łatwo wierna,bujam w obłokach i strasznie kochliwa bez miłości nie potrafie żyć

Gość milliaa
Ja podobno jestem spokojna, rodzina mówi o mnie zupełnie przeciwnie. To dlatego że ja sama nie wiem jaka jestem, spokojna ale też wybuchowa. Zależy od sytuacji, od mojego nastroju. Na pewno to jestem niezdecydowana, często mam wahania nastrojów nie potrafię dokładniej opisać jaka jestem bo jestem po prostu różna, niestabilna emocjonalnie. Lubię natomiast lenistwo, bujanie w obłokach, marzę o wielkiej miłości. Lubię być sama ale bez towarzystwa nie mogłabym na dłuższą metę wytrzymać. Często nie mogę wytrzymać sama ze sobą, nie wiem o co mi chodzi czego chce i dokąd zmierzam, gdzie powinnam pójść jaką drogę wybrać. Ogólnie totalny chaos ale widocznie potrafię się nieźle maskować bo inni mi mówią ze jestem taka poukładana i wszystko muszę mieć na swoim miejscu. A tak w ogóle to długo by opowiadać o tym jaka jestem