Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takisbie5897

moja kobieta fleja

Polecane posty

Gość alicja2222222222
i ten brud pod paznokciami ,pianka , makijaż to bez komentarza wogóle... widocznie chlopak ja kocha ,ale ma tego dość ,że przestala tak o siebie dbać bo jest pewna ,że nie odejdzie od niej

No niby tak, ale pomyśl, po co z nią siedzi i jeszcze ją obgaduje.Co za hipokryzja!

Gość kup jej płyn do demakijażu
hahaah

Gość alicja2222222222
ale on pisze ,że jej też zwracał uwagę... więc nie wiem czy to hipokryzja

to napewno jest kobieta? Boze.. straszne... Weź ją do lekarza wyslij albo porozmawiaj z nią.

Gość ja tez nie gole nóg codzinnie;
no ok co do włosów/brudnych pazurów, "starego" makijażu to się zgodze ze to obleśne ale do prawdy te nogi?? przecież ja nie mówie ze chodzie z wlosami na nogach które maja po kilka cm jak niektore starsze kobity:D po prostu nie gole codziennie bo mi się nie chce i nie mam na to czasu. a co do dresów i co do tego czy są obleśne - kazda moze ma na myśli co innego, ja nie chodze w dresach 10 nr za duzych i robiących z ud balony tylko normalne, cieniutkie obcisłe(dopasowane) bawełniane dresy albo jakieś getry żeby sobie tyłka nie odparzać jak jestem w domu. z reszta w lecie po domu w spódnicach zazwyczaj chodze. w dresach zimą.

Gość ha ha ale to na
odległość widać,że to pisała dziewucha!!!czysta prowokacja!a wy dajecie się nabrać........

Gość to ja chyba jestem jakaś dziwn
a. prysznic 2 razy dziennie, depiluję się więc nie mam problemu z codziennym goleniem, jeden stanik noszę góra przez 2 dni, majtki i bluzki zmieniam codziennie, skarpetki też. poszewki na kołdrę i poduszki zmieniam co tydzień. sprzątam 2 razy w tygodniu. naczynia staram się zmywać po każdym posiłku. tak mnie nauczono w domu i tak robię mimo że nie mieszkam już z rodzicami.

Gość to ja chyba jestem jakaś dziwn
po domu też chodzę w dresach, ale są one ładne, czyste i świeże!

Gość prowokacja nie prowokacja
ale znam dziewczyne z brudem za tipsami, cos okropnego :o fleee. tipsy to mega syf

Goli nogi tylko jak ma wkładać spódniczkę, tak to ma zarośnięte ciemnymi ostrymi włosami Nie przeszkadza jej,ze facet widzi ten zarost?:O

Gość na te porządne też trzeba nies
a lekko zbaczając z tematu, na te super-elegantki, kąpiące sie 10 razy na dzień, robiące codziennie pranie(tylko dla siebie bo wiadomo jak są male dzieci to sie dużo pierze) itp też trzeba uważąać, bo często są jeszcze gorsze niż te "mniej porządne"....to apropo tematu "wasze toaletowe wpadki" gdzie taka jedna porządnicka paniusia opowiadała jak to była u kogos w gościach, zrobiła kupe i z racji tego że nie mieli szczotki do czyszczenia kibelków to wzieła czyjąś szczoteczke do zębów, wyczyściła nią kibelek, umyła i włożyła spowrotem do pojemnika. Bo przeciez taka porządna to trzeba po sobie posprzątąc. czasem na prawde na te przesadzające trzeba bardziej uważać bo dopiero są obleśne:/ i to za wszelką cene:/ bleee

Gość gość
poszukuję panów narzekających na swoje mało zadbane kobiety. imię i nr telefonu proszę wysyłać na adres justek88@onet.pl