Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takisbie5897

moja kobieta fleja

Polecane posty

Gość takisbie5897

Chcę poruszyć temat, który dotknął mnie osobiście, a może i także wielu z was miało/ma z nim do czynienia. Moja kobieta zachowuje się okropnie: 1.śpi w makijażu, a rano wygląda to fatalnie , w tonie pudru na twarzy robią się bruzdy i zacieki, pościel pomarańczowa od fluidu z twarzy. 2. ma długie paznokcie, piękne tipsy czy jakos tam, a pod nimi od spodu sam brud, rzepa.. 3. nie czesze rano włosów, nakłada na nie piankę i ugniata palcami, poprawia to na drugi dzień pianka i tak w koło. 4. Goli nogi tylko jak ma wkładać spódniczkę, tak to ma zarośnięte ciemnymi ostrymi włosami 5. potrafi po domu chodzić przez kilka dni pod rząd w tym samym rozciągniętym dresie. Nie wymieniłem wszystkich rzeczy. Sam nie jestem pedantem, nie wymagam ideału..ale już mam tego dosyć. Nic do niej nie dociera. Wrzucajcie swoje doświadczenia z męskimi czy damskimi flejami.

Gość śpi się fajnie w makijażu:):)

Gość takisbie5897
uwagi wcale nie skutkują. Zaraz jest mega awantura albo się wcale nie odzywa i dalej robi to samo

Gość mówi się proszę, bo...
tylko tak dalej to ... aż boję się pomyśleć co to latem będzie :O:O:O

Gość eNKejowe getto
umyj tego brudasa

co ja co, ale spanie w makijażu to nawet dla cery niekorzystne . A golenie nóg, a Tobie chciałby się codziennie to robić ? No przestań, ja to robie tylko gdy jest potrzeba .

Gość takisbie5897
Nic złego że chodzi w dresie. Złe jest że go pierze raz na 1,5 tygodnia, a przeciez się poci, i w ogóle. Ciuchy się pierze i zmienia

no tak ciuchy sie zmienia ,roznie z tym jest ,ja ogolnie nie zauwazylam ,zeby kobieta ktora jest zadbana ,byla brudna moze pezesadzasz

Gość Aprillia
Jak często pierzecie swoje ubrania? Nie pytam o bieliznę ale o spodnie i bluzki, koszule, bluzy etc. Wkładacie raz i później wio do pralki?

Gość przesadzasz.......
1,2,3 - to się zgadzam jest fleją i nie powinna tego robic 4,5 normalna sprawa , większosc kobiet tak się zachowuje co to chcesz , zeby codziennie chodziła po domu w szpilkach??

E tam to prowokacja...może autorze jesteś nawet kobietą, albo szukasz dziewczyny czyścioszki i teraz swoje rozmówczynie testujesz:D No bo nie sądzę, żeby Ci taka nie pasowała a trwałbyś przy niej.

Gość ja tez nie gole nóg codzinnie;
mi sie tez nie chce codziennie nóg golić. oblesne to by było, jakby ubierała super sexi mini i do tego owlosione nogi. to że chodzi w dresie po domu i nie pierze go codziennie też nie widze w tym nic dziwnego:P dla mnie ten kto pierze spodnie/ bluzkę po domu codziennie ma cos nie tak z głową ( nie mowie tu oczywiscie o przypadkach typu że mocno się spociłam, albo się czyms zalało/pobrudzdilo).

Gość alicja2222222222
masz racje to fleja. ja nawet jak sama siedze w domu to nigdy nie chodze z nieogolonymi nogami a co dopiero przy facecie... mimo ,że ma białe wloski nie czarne :p w każdym punkcie powinna sie poprawić nawet co do tego dresu. ja jak moj facet przyjedzie staram sie ubrac seksownie

Gość alicja2222222222
a jak np sprzatam to jeansy bluzeczka prosta ,ale w dresach nawet po domu nie chodze... ,,dla mnie ten kto pierze spodnie/ bluzkę po domu codziennie ma cos nie tak z głową" chyba na glowe upadlaś a co ma do rzeczy czy po domu czy nie zawsze trzeba byc czystym. spodni nie piore codziennie , tylko 2 , 3 dni góra ,ale bluzki codziennie

Gość ja tez nie gole nóg codzinnie;
wiesz no biorąc pod uwagę, że nie przesiaduje calych dni w domu to trudno żebym raz ubrala bluzkę z krotkim rękawem i fru do pralki. jak się tak bardzo pocisz to może do lekarza powinnaś iść bo czasem śmierdzący pot po chwili noszenia bluzki oznacza że coś jest nie tyak. moze jeszce w szpilkach po domu będe łazić;/ każdy po domu chopdzi jak chce więc nie rozuimiem co masz do chodzenia w dresach . tez wole jeansy albo obcisłe spodnie, ale tak sie skąłda ze nie bede popie[rzała 24h w obcisłych gaciach wrzynających sie w tyłek,.

Gość takisbie5897
Jestem z nią bo jest dla mnie ważna, najważniejsza. Jak nie mieszkaliśmy razem nie widziałem tego, zawsze zadbana, czysta. Nie zwracam uwagi na szczegóły, jak zamieszkaliśmy razem to widzi się różne takie. Kładziemy się spac, jak mam ją pocałowac to czuje tą tapete na twarzy, sztywne włosy. Rano robimy razem sniadanie i widzę jak tymi długimi paznokciami robi kanapki, kładzie wędline a pod nimi taki brud.. odechciewa mi się.

Gość alicja2222222222
nie pocę się bardzo ale poprostu bluzka jest nieświeża po calym dniu twoja na pewno też

Gdyby była dla Ciebie najważniejsza, to byś nie widział jej mankamentów. Ponieważ zaczynają Ci pewne rzeczy u niej przeszkadzać, to myślę, ze powoli w tym związku coś nie tak.

Gość alicja2222222222
a dresy są dla mnie niechlujne troche...

Gość alicja2222222222
a szpilkach też po domu nie chodze ,ale jak przyjezdza mój facet to nie raz jakiś fajny komplecik bielizny np ubiorę specjalnie dla niego

ja chodze zawsze w dresach po domu/akademiku (ewentualnie jakies getry, spodenki) i nie widze tu zadnego zwiazkuz niechlujstwem :o do tego jakas zwykla koszulka i nie czuje sie zaniedbana :o nogi tez gole tylko jak mi sie chce, zreszta moj afect sie zawsze wkurza jak gole bo tyle czasu musi na mnie czekac w lozku :P

Gość HENIO.........
To po jaką cxholerę z nią jeszcze jesteś???????????????

Gość alicja2222222222
i dobrze się czujecie z takimi zarośnietymi nogami ? :/ bo ja bym sie dobrze nie czula nawet sama ze sobą

Gość moia
Jak chciała złapać kolesia to o siebie dbała, a teraz wyłazi prawda na wierzch. Dresy to nie problem, problem ze jest brudas. Rzuć w cholere!:D Jak mój chłop by tak robił to bym dała kopa w dupsko!

Alicja, to jak się czujemy i co tak naprawdę mamy jest w tym przypadku nieważne.Zadziwia mnie po prostu facet, który utrzymuje, że dziewczyna dla niego jest najważniejsza, a przy okazji obgaduje ją i się jej chyba brzydzi:(

Gość alicja2222222222
ja się nie dziwie ,że się jej brzydzi skoro ona się tak zachowuje