Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioooo44

zakochałam się :(

Polecane posty

Gość fioooo44

od 4 miesięcy bezustannie o nim myślę, a mam chłopaka od 4 lat, od jakiegoś roku nie układa nam się zbyt dobrze, on traktuje mnie jak starą żonę. Tamtego znam od roku, zawsze kiedy z nim rozmawiam czuję się tak dobrze, pociąga mnie fizycznie. Próbuje to z siebie wyrzucić ale nie potrafię, śni mi się po nocach, wciąż o nim myślę. Staram się z nim nie rozmawiać, ale często kłócę się z chłopakiem, on mnie rani, a wtedy chcąc nie chcąc mam kontakt z tym drugim. Spotkałam się z nim tylko raz w dużej grupie osób, rozmawiamy na gg nigdy nie przekroczyliśmy żadnej granicy, wiem że to nie fair w stosunku do chłopaka, ale nei umiem sobie z tym poradzić. On daje mi to czegoś chłopakowi się nie chce , interesuje się moją osobą. Na początku tłumaczyłam sobie że to przejściowe,ale on stara się tak od roku, odkąd się poznaliśmy, a ja parę miesięcy temu zdałam sobię sprawę że i dla mnie jest kimś ważnym. To mi przejdzie ? Co robić ?:((

Gość fioooo44
nikt sie nie wypowie ?:(

Gość jeraziah
to zerwij z chłopakiem i idź do tamtego, a nie rób faceta w chuja. A za parę miesięcy założysz temat "jak odzyskać byłego?"

Gość fioooo44
nie robie faceta w chuja, rzadk oz tamtym rozmawiam i na neutralne tematy. A to ze cos do niego czuje, to silniejsze ode mnie i chcialabym sie tego pozbyc, tylko jak ?

Gość jeraziah
czujesz bo z nim nie jesteś, a zakazany owoc smakuje najlepiej. Pobyła byś z nim trochę i by Ci przeszło. Urwij kontakt z tamtym, albo zerwij z chłopakiem