Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marines111

Moj eks splacil moje dziecko!

Polecane posty

Gość marines111

Kilka miesiecy temu urodzilam syna, postanowilam miesiac temu ze podam ojca mojego dziecka o alimenty. Facet zaproponowal mi 250 tysiecy, wzamian za to ze nigdy nie uzna tego dziecka i ze bede sie trzymala od niego z daleka. Przyjelam jego propozycje, teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilam?

Gość njkbkh
dobrze, po co dziecku taki ojciec

Gość no i cool
:classic_cool: jesteś szczęściarą :)

Gość marines111
Na szczescie moje dziecko bedzie miala zabezpieczenie na przyszlosc, nie dalabym sobie sama rady. Mam dopiero 20 lat, mezczyzna z ktorym zaszlam w ciaze jest 20 lat ode mnie starszy. Zaplacil mi ale powiedzial ze w przyszlosci naszego syna nie chce na oczy widziec.

Gość a jestes ładna
dobrze zrobiłaś po co mu taki ojciec , który go nie chce teraz ulokuj dobrze pieniadze dla dziecka na przyszłość

Gość no i dobrze
ze kase cI DAL. tYLKO ULOKUJ DOBRZE A nie wydawaj na bzdury bo niby 250 tys. ale szybko mozna wydać.

Nie będę komentowała osób, które nie chcą się przyznać do własnego dziecka bądź nie chcą mieć z nim kontaktu. Bo długo mogłabym pisać. Zrobiłaś świetny interes wg mnie :) Ja na Twoim miejscu zostawiłabym sobie z 30 tys. na "czarną godzinę", a resztę na konto oszczędnościowe. I niech dziecku rosną odsetki do 18. roku życia. Będzie miało niespodziankę na 18-stkę w postaci mieszkania/dobrego startu w życiu :)

nie wierzę!!!!! bzdury! jakaś smarkula siedzi na kafe i wymyśla głupoty z nudów!!!

Gość marines111
Tak, facet dał mi pieniądze na dziecko. Ale dalej nie moge się z tym pogodzić że on nie chce tego dziecka. Przez dwa lata mnie zwodził, mówił że mnie kocha a gdy tylko zaszłam w ciąże chciał żebym ją usuneła. Pieniądze należą do mojego syna, nie do mnie!

Gość afas
Gdzie takiego znalazłaś? daj namiara:)

Gość marines111
Wlasnie co mam powiedziec dziecku w przyszlosci? gdy zapyta mnie o ojca, powiedziec mu ze go nie znam? w koncu bede musiala cos wymyslec.

Gość marines111
Wszystko odbyło się notarialnie! zrzekłam się wtedy za te pieniądze alimentów i on podkreślił w tych dokumentach że wzamian za to nigdy nie uzna dziecka.

Gość zapomniałam nicka
powiedz ,że tato nie żyje ;]

Gość ajsza221
i tak czy tak w koncu bedzie chcial zobaczyc syna