Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też to przeżywacie???

Nadal nie mogę uwierzyć w tą tragedię

Polecane posty

Gość też to przeżywacie???

Jeszcze wczoraj wszystko było normalnie, widziałam tych ludzi w telewizji, a dzisiaj już ich nie ma :( Nie mogę w to dalej uwierzyć...

Spłakałam się cholernie... Jest mi strasznie przykro i ciężko, mimo, że żadnej z tych Osób nie znałam osobiście... :( Taka druga refleksja, która mi się nasuwa, to to, że nic już nie będzie takie samo... Zobacznie, jak diametralnie zmieniła się scena polityczna... Ile było śmiesznych chwil, momentów, ile czasami to wszystko przysparzało nam śmiechu (a zarazem nerwów)... A teraz już tego nie ma, od tak...

Gość ja tez tak mysle
ja tez nie moge sie pozbierac siedze i placze mialam pisac magisterke ale nie dam rady :( niebywala tragedia moj szef tez mial leciec tym samolotem, na szczescie sie wycofal w ostatniej chwili

Gość smutne smutne
chociaż bardziej jestem zainteresowana niż przygnębiona. I kupię sobie koszulkę: NIE PŁAKAŁAM PO LECHU KACZYŃSKIM.

Gość Myśliwy
jeszcze przy okazji koszulki kup sobie mózg

Gość tez miałem pisać
magisterke ale mi się ręce trzesą i nie moge się skupić

Gość smutne smutne
Po papieżu też nie płakałam, jak chcesz wiedzieć i wcale nie dlatego, że nie szanuję tragedii, tylko jestem hmm mało płaczliwa. Gdzieś sprzedają oprócz mózgów też patriotyczne łzy?

Gość brzydula pwoiedz
prosze kto to byl?

posel Karpiniuk zawsze sie usmiechal i przepuszczal kobiety zatrzymujac przed pasami taki mlody-mial 38lat😭

Gość polacy zawsze muszą w dupę
dostać, nosz kurwa zawsze. Co takiego zrobiliśmy, że zsyłane są na nas takie tragedie :(

Gość pikna nieznajoma it is me
To bylo ukartowane......

Gość brzydula pwoiedz
brzydula dzieki za odpowiedz

mlody,przystojnu niedawno zostal poslem tak sie cieszylismy,ze pochodzac z malego miasteczka udalo mu sie wbic do rzadu

Gość Myśliwy
Tu nie chodzi o płacz, tylko o uszanowanie a ty pisząc to w tej chwili chcesz spostponować PrezydentaRP.Ja osobiście nie zawsze się z L.Kaczyńskim zgadzałem ale miałem do niego szacunek za konsekwencje w poglądach i bez wątpienia wyśmiewny tu przez ciebie i tobie podobnych Patriotyzm.

Gość brzydula pwoiedz
to naprawde tragedia

"kupię sobie koszulkę: NIE PŁAKAŁAM PO LECHU KACZYŃSKIM." Dobry pomysł, trudno byłoby Ci napisać sobie samej na czole "jestem kretynką"

Mi mala straszne:( Ciezko mu bylo a tak daleko zaszedl,Duzo dla nas zrobil.Duzo robil dla mlodziezy Nawet nasz prezydent plakal,lamal mu sie glos skladajac kondolencje ale sie nie dziwie-byl jego przyjacielem,razem dzialali

Gość taka jednazwrocka
Zal mi ludzi - to tragedia jest niewątpliwie, ale...los pomógł zakończyć kaczogród...więc uczucia mam mieszane...

Lech Kaczyśnki był dobrym człowiekiem i dobrym prezydentem, takie jest moje zdanie. Strach pomyśleć, co będzie teraz.

Gość srogród nie kaczogród
Zastanów się co piszesz. Nieważne jaki Kaczyński by nie był. Nikomu nie można życzyć śmierci. Ktoś dzisiaj na forum napisał, że skoro nie szanujemy swojego prezydenta to nie powinniśmy się dziwić że inne narody nas nie szanują!!! I taka jest prawda!

Gość A JAROSŁAW BĘDZIE STARTOWAŁ
NA PREZYDENTA?