Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_25_ona

Wydzielina z gruczołu sutkowego

Polecane posty

Gość ona_25_ona

Nie wiem do kogo mam sie z tym zwrócic wiec pisze na forum. Od paru dni po nacisnieciu sutka wypływa mi biała wydzielina na poczatku w małej ilosci a dzisiaj juz troche wiecej. Dodam jeszcze ze spóznia mi sie okres 7 dni. czekam na odpowiedz pozdrawiam

Jeżeli nie wykluczasz ciąży to może to być to - niektórym kobietom zdarza się wyciekanie już na samiutkim początku. Może to także świadczyć o wysokim poziomie prolaktyny(m.in. brak czy opóźnienie okresu) - rozregulowanie hormonów. Ja tak właśnie miałam. Ale myślę,że bez wizyty u gin sie nie obejdzie :) Pozdrawiam.

Gość maaaartnika
ja tez tak mam i okazało sie ze mam torbiel na piersi a nie problem z prolaktyna co niektóre tu próbowały mi wmówic!!!!

Gość maaaartnika
to najpierw poczytaj a pózniej udzielaj takich błyskotkiwych rad.

maaaartynika nie gorączkuj się tutaj nie wydajemy opinii lekarskiej tylko która z nas tak miała z różnych powodów to o tym pisze, ty wyraziłaś swoje zdanie to pozwól też innym a wizyty u lekarza nic nie zastąpi.

ja własnie tak mam i miałam, byłam u lekarza prywatnie od razu dał mi leki silne,których jak sie póżniej okazało nie powinnam brać ponieważ miałam poziom prolaktyny w normie a lek ten własnie Bromergon bierze sie wówczas gdy ma sie wysoki poziom tego hormonu

czyli musisz zrobić poziom prolaktyny, usg piersi tak jak ja i z tym pojechałm do konkternego lekarza w innym mieście i okzało sie ze tak ma 99% kobiet i to najnrmlaniejsze pod warunkiem gdy badania wyjda prawidłowo, tak powiedziałm mi lekarz który ma własną klinkę ginekologoczno-położniczą

aha ja robiłam jeszcze badanie mikroskopowe tej wydzieliny aha oczywiście najważniejsze sprawdz czy w ciąży nie jestes

dodam jeszce ze lekarza gonekolog do którego na pocatku poszłam był tak "wspaniały", że nawet nie wspomniał aby zrobiła poziom prolaktyny i od razu kazał brać 1 tabletke tego Bromergonu a można tylko 1/4 z tego co potem sie dowiedziała, na piękne oczy dał mi leki silne zatrzymujące wydzielanie prolaktyny bez oznaczenia jej poziomu