Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość net_mi_strasznie_muuulii

CZY WAM TEŻ STRASZNIE WOLNO CHODZI INTERNET ????

Polecane posty

o matko! tak muli, że nie można nigdzie wejść, jedna strona otwiera się 15 minut :O kafe trochę szybciej chodzi, ale też wolno, jedynie google normalnie się ładują, chcę wiedzieć czy u was też tak jest czy tylko u mnie??

Gość infoman
wyczyść cache w przeglądarce, usuń pliki tymczasowe, albo jeśli masz więcej czasu zeby się pobawić to zainstaluj aplikację Tune Up..

Gość behemłucik
albo ci admini mają jakiś problem :D zdarza się czasami i u mnie :(

ale u was też tak jest??? myślę, że to przez tą żałobę, wcześniej net chodził mi normalnie, tak samo jak jackson zmarł na całym świecie zawieszał się net

Gość behemłucik
przez jakiś czas jak się dowiedziałem o wypadku to żadnej wiadomości o nim nie mogłem otworzyć ale teraz jest ok - zrób to co infoman napisał usuń cookies albo oni mają jakiś problem - lub ściągasz filmy z 700 KB/ s i przez to :P

Gość infoman
Może masz radiówkę? i stąd Twoje problemy z szybkością działania sieci. Jeśli masz przewodowy dostęp do internetu, to zgłoś ten fakt twojemu operatorowi. Pozdro z helpdesku;)

mam bezprzewodowy z ery od kilku dni, ale cały czas chodził dobrze, tylko dziś od rana prawie nigdzie nie można wejść i nic nie ściągam

Gość infoman
wina pogody- tak na moje oko. Taka aura pogodowa jak np teraz w poznaniu (deszcz) nie wpływają korzystnie na działanie sieci. Zadzwon do ery i zapytaj dlaczego masz takie problemy..

Gość behemłucik
czyli blueconnecta ??? dzisiaj ful ludzi pisało ,że a to era a to orange ... są delikatnie mówiąc kiepskie - może to ???

Gość infoman
To bankowo problemy masz przez pogodę. Skąd piszesz?