Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musicietoprzecztac

musicie to przeczyatc

Polecane posty

Gość prawdy i tak sie nie dowiemy
:o 🖐️

Gość upupupupu
upupupupuppu

Gość musicietoprzecztac
każdy Polak powinien to przeczytac

Gość Mosznaa Zuckermann
ja tez??

Gość ghjgf
co z tym reporterem i taśmami? ma je nadal, wiadomo kim on był?

Gość hallotoja
powinniśmy ten artykuł powielać ,przesyłać do jak największej ilości znajomych - to daje do myślenia

Gość hallotoja
ja to już zrobiłam

orzesz w... nie wiem co o tym myśleć,nie chcę wyjść na nawiedzoną,ale od razu miałam niejasne przeczucia odkąd usłyszałam,ze na miejscu jest rosyjska komisja która będzie badać sprawę :O

Gość no i stało sie
Rzeczywiście kojarzę z dzisiejszego poranka sytuacje z zatrzymanym dziennikarzem, o ile sie nie mylę to miał na nazwisko Mrozowski. Zatrzymali go z powodu nieważnej wizy

orzesz w... nie wiem co o tym myśleć,nie chcę wyjść na nawiedzoną,ale od razu miałam niejasne przeczucia odkąd usłyszałam,ze na miejscu jest rosyjska komisja która będzie badać sprawę :O

Gość niezle pokkręcone
to wszytko jakieś podejrzane jest...przeczytajcie

Gość kx
hmmm cos Rosja ukrywa

Gość airbrush
wklejajcie to na nk gg czy cokolwiek dlaczego maja obwiniac pilota nie wierze w wine pilota to Ruscy

Gość OCZYWIŚCIE! A O TO
WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI PODOBNO W KRAKOWIE WYLĄDOWAŁ AUSTRIACKI DESANT I JUTRO HABSBURGOWIE MAJĄ KORONOWAĆ SIĘ PONOWNIE NA CESARZY AUSTRO-WĘGIERSKICH I OGŁOSIĆ ANEKSJĘ GALICJI! A W KŁODZKU I CIESZYNIE WIDZIANO CZESKIE CZOŁGI! ZAKOPANE PODOBNO OPANOWALI SŁOWACY! W SUWAŁKACH WSZĘDZIE WOJSKA LITEWSKIE! W HAJNÓWCE NASZE ŻUBRY STAWIAJĄ ZACIĘTY OPÓR BIAŁORUSKIM SIŁĄ SPECJALNYM! W ZIELONEJ GÓRZE WEHRMACHT PALI GRABI I GWAŁCI! W PRZEMYŚLU PODOBNO WIDZIANO KLONA STEPANA BANDERY! TO JEST KONIEC PAŃSTWA POLSKIEGO! VII ROZBIÓR POLSKI!!!

Gość OCZYWIŚCIE! A O TO
UWAGA! UWAGA! CIOCIA Z GDAŃSKA WYSŁAŁ MI WŁAŚNIE SMSa ŻE NA ZATOCE GDAŃSKIEJ WIDZIANO AMERYKAŃSKIE LOTNISKOWCE A NA WESTERPLATTE WYLĄDOWALI U.S. MARINES! TO JUŻ KONIEC!

Gość 213421esadsad
# Dlaczego rosyjskiemu samolotowi zakazano lądowania mimo, że już znajdował się na płycie pasa do lądowania a polskiemu samolotowi dano wybór ? Bo rosyjski samolot był wojskowy, dostał rozkaz i musiał go wykonać. Polski samolot był cywilny i decyzja należała do pilota. Moim zdaniem pilot został zmuszony do lądowania przez załogę... Gdyby zmienili lotnisko nie byli by na uroczystościach..

Gość pilotowi pewnie jakies
prochy dali:-OBo kurwa niby doswiadczony pilot byl taaa?A tak wlasciwie to ten pilot to byl Polak czy Rusek? Mowcie co chcecie ale to zaden wypadek. Dziwne ze wczoraj i przedwczoraj pasjansa stawialam i wychodzilo mi nieszczescie narodowe zwiazane z wojskiem i polityka....myslalam ze wojna bedzie w Niemczech...bo mieszkam w Niemchech:-(No i jak to wytlumaczycie mi????? No jak??????