Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Mam doła

Polecane posty

bo sie wyprowadzam do innego miasta i znowu sama i nie wiem jak bedzie czy znajde normalnych ludzi, ciagla taka gonitwa nad tym zeby bylo dobrze...

Gość TOSIA z rumem w reku.
Quicksand, chodz malenka przytule cie.( jak pomozesz mi skopac dupske pewnemu frajerowiiiiii) Okay ja juz sie podpilam co nieco, jak to ja, pije z butelki ,co za klasa co za maniery! nanananana. (grupowe przytulenie?) ;p;p8)

dzieki wszystkim :P to mile, chociaz obawialm sie podszywow ktorzy zazwyczaj sie pojawiaja jak ja sie pojawiam ale czasami czlowiek ma dosyc glupich tekstow i chce na kafe pociezszenia ale to ciezko sie zdarza a co wy juz pijecie?:D tak z=beze mnie? :D

ja padlam? jest dopiero 2 i jeszcze no 1/3 butelki rumu , i inne fantastyczne rzeczy to wypicia czekaja.,;p juz mi przechodzi agresjia ..jestem teraz potulna...i mam ochote na bezy z bita smietana i polane marmolada truskawkowa... az sie oplulam... Ej Brzydulciuu a jak wyglada ten robak, usmiecha sie ? i Quicksand cicho badz i poprostu sie przytul....... :*

kochani ide lulu:) szkoda,ze rano nie mozemy sie spotkan na kawie;) A wlasnie w czercu miala byc Chorwcja:PCoz zadowole sie Mazurami:P W koncu tam sie urodzilam:classic_cool:

MAsz synka?:) jak slicznie, kocham dzieciaki! Bedzie dobrze! przezyjesz niedziele! zobaczysz!:)