Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjqqqq

w jakich krajach została ogłoszona żałoba narodowa z powodu naszej tragedii?

Polecane posty

Gość jjjjjjjjqqqq

podobno: - 1 dzień w Rosji - 1 dzień w Gruzji - 3 dni w Brazylii czy macie informacje, gdzie jeszcze?

Gość 2 dni na Malediwach
i na Litwie jeszcze

Gość kur
a czy to takie ważne w jakim kraju?? stała się wielka tragedia więc nie róbmy z niej spektaklu. Jeżeli ktoś chce to we własnym sumieniu czy poprzez inne sposoby powinien uczcić pamięć ofiar. nie ważne w tym momencie, które kraje wprowadziły czy wprowadzą załobę narodową

Gość jjjjjjjjqqqq
kur, jestem ciekawa, odpieprz sie.

Gość to pokazuje tak naprawdę
jesteśmy postrzegani na świecie gdyby umarł amerykański prezydent w takich okolicznościach w naszym kraju był by żałoba kilku dniowa to smutne jak nas traktują moim zdaniem USA I Niemcy powinni wprowadzić żałobę ale oni maja tak na prawdę to gdzieś jestem zaskoczony pozytywnie Brazylia naprawdę

Gość jjjjjjjjqqqq
ja też nie wiem, dlaczego Brazylia się zdecydowała... i Malediwy? Niemcy i USA też by mogły choć 1 dzień żałoby. Bo takiego czegoś nie było jeszcze w historii, żeby cała elita polityczna jednego dnia zginęła, i to w takich okolicznościach, upamiętnienie innej masowej tragedii. to się wydaje nie do uwierzenia, tyle mówiło się o tych obchodach 70 lecia Katynia, tyle było o to dymu; tak czy tak mówiliby o tym dziś w wiadomościach; "prezydent i premier razem, ale osobno"... a tak? Katyń. Znów zebrał swoje żniwo. Taka ironia losu.

Gość a w brazylii to nie przypadkie
z powodu ulew i lawin blotnych? ponad 200 osob zginelo w rio.

Gość topoka
nie, nie ulewy tylko my