Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonelllla75

Fałszywa załoba i ten cały cyrk

Polecane posty

Gość gadaniną
i powtarzaniem wkólko jednego i tego samego życia im nie zwrócimy ... w TV przeginają ,ciągle jedno i to samo ! niech coś nowego powiedzą...na NK jakieś dzieci wstawiają zdjęcia jak szaleni... co im to daje ? nie wiem ... szkoda mi tych ludzi i ich rodzin ,ale co poradzę? mogę się pomodlić za ich dusze i tyle...

Gość oleńkaaaloli
dokładnie, popieram,jeszcze jestem w stanie uwierzyć że drugi kaczka wygra wybory z litości

Gość iwonelllla75
POLSKA ŻAŁOBA OBJAWIA SIE WKLEJANIEM GŁUPICH ZDJĘĆ NA NK. LUDZIE TO JEST ŻENUJĄCE! WIĘC NIE PIEPRZCIE MI O TYM, ŻE JA NIE ODCZUWAM ŻAŁOBY BO RACZEJ NIE ODCZUWAJĄ JEJ LUDZIE Z NK I INNYCH TEGO TYPU PORTALI

i miałam niezły ubaw, kiedy Kwaśniewski zaczął coś pieprzyć o tym, że "teraz nie ma znaczenia na kogo głosowaliśmy" i, że jest pewnien, że każdy polak pogrążony jest w żałobie... a u mnie w domu wszyscy uśmiechnięci - nie żeby się jakoś cieszyć z tego co się stało, ale przecież nie bedziemy płakać! i najlepsza scena mojego życia: mój ojciec klaszczący na wiesć o tym, że zmarło iluś tam księży czy biskupów. kilku zboczeńców mniej :)

Gość -----------------
One. to nie obluda pisze nie z Polski swiat jest naprawde w szoku,napewna sa tacy co teraz "udaja" zal ale uwiez mi to namiastka,wiekszosc jest w szoku i czuja zal,trzy narodowosci (sasiedzi) zlozyli mi dzisiaj wyrazy zalu i byly szczere bo sami do mnie do drzwi zadzwonili.

Gość dno dno
iwonella i koleżanki. Czy można być tak durnym?Jak wam nie wstyd?

Gość nie ma nadzieii
Jak mozna byc tak bez serca? Ludzie ognijcie sie=, ja nie interesowalam sie polityka ale zgineli ludzie, troche szacunku i wspolczucia dla ich rodzin, przyjaciol przede wszystkim. Wstyd mi za was

Gość zkasanyjohny
już za kilka dni ruszą w najlepsze kampanie przed wyborcze i znowu będzie wyścig szczurów a po żałobie nie będzie ani śladu!!

Gość -----------------
Wiesz zal mi Twojego ojca jestem katoliczka nie praktykujaca ale smiac sie :O Mazesz byc dumnna z tatusia!!

Gość -----------------
*mozesz

Gość iwonelllla75
a mi wstyd za tych fałszywych nie za siebie!! i masz racje, nie mówie że cały kraj jest fałszywy ale sporo takich osób jest

Gość dno dno
''''' miałam niezły ubaw, kiedy Kwaśniewski zaczął coś pieprzyć o tym, że "teraz nie ma znaczenia na kogo głosowaliśmy" i, że jest pewnien, że każdy polak pogrążony jest w żałobie... a u mnie w domu wszyscy uśmiechnięci - nie żeby się jakoś cieszyć z tego co się stało, ale przecież nie bedziemy płakać! i najlepsza scena mojego życia: mój ojciec klaszczący na wiesć o tym, że zmarło iluś tam księży czy biskupów. kilku zboczeńców mniej '''' Jaki dom taki uśmiech.Piranii. I pisz Polak z dużej litery,bo tylko ty jesteś polka.Jasne,nie płaczcie.To był zamach,wy idiotki. Nie dziwie się facetom,ze po góra 3 latach kopią was w tyłki.Bo z takiego domu pochodzisz,że wiać od prostactwa.

niestety większość kleru to pedofile i zakłamańcy (są oczywiście wyjątki), więc jego reakcja jest jak najbardziej uzasadniona, zwłaszcza, że nie jest katolikiem.

Gość ehhh.........
One. ja w ogole jestem niewierzaca i tez zal mi Twojego wrednego ojca zero szacunku dla tragedii i dla ludzi Szczerze bylam przeciw Kaczynskiemu uwazam ze to byl zly wybor ale liczy sie to ze byl Prezydentem kraju w ktorym mieszkam i bez wzgledu kto personalnie jest tym Prezydenetm nalezy sie szacunke zwlaszcza w obliczu tragedii

Gość nie ma nadzieii
one Wez dziewucho zamiknij morde, ciesz sie ze nie jestes na moje wyciegniecie reki bo bys dostala w pysk

Gość MOHITOGIRL
wśród księży są i ci z powołania i ci "inni", jak wszędzie. Z Rydzykiem na czele

Gość dno dno
I dodam,że jak szanowny tatuś zdechnie, to bij brawo,nie zapomnij dziwo głupia.

nie jestem patriotką, więc mnie to nie rusza, proste. codziennie ginie masa ludzi.

Gość niiiiiie wytrzymam
ja szanuje to ze umarł czlowiek, no wlasnie ale dla mnie to jest czlowiek i jako czlowieka mi go szkoda. jako prezydenta go nie lubilam i nie byl mi bliska osoba. czy po smierci kazdej osoby ktorej nie znam mam popadac w lamęt i załobe? One. u mnie bylo to samo.. smiac mi sie chcialo jak slyszalam "teraz w kazdej polskiej rodzinie wszyscy maja zaczerwienione oczy" a ja takie- co kurwa?? hhahahaha.. o a przed chwila słyszałam "cały naród łączy sie w bólu" jak mnie to wkurza ze sie ktos za mnie wypowiada! ja sie do zadnego bólu nie poczuwam i sie z nikim nie łącze

Gość -----------------
Dla mnie nie jest czlowiekiem!!Dobranoc czuje obrzydzenie jak takie cos czytam.

Każdy niech przeżywa tą tragedie jak chce...ale w TV troche przeginają. Non stop to samo.

Gość ehhh.........
One. Jak nie jestes patriotka to wynos sie z tego kraju po co tu siedzisz skoro ten kraj cie nie obchodzi ??

na calym swiecie mowia o polskiej tragedii.. wiec czemu dziwicie ze sie w polsce dudnia o tym od rana?? Przez to co sie stalo,Polska jest jedna wielka niewiadoma.. bo albo bedzie lepiej albo gorzej.. w koncu pozbawiono nas najwazniejszych ludzi... Szczerze nie szanowalam Kaczynskich ale nikomu tez nie zyczylabym takiej smierci nawet najgorszemu wrogowi i ubolewam nad tym co sie stalo

"dno dno" tatuś nie jest księdzem :D więc braw ode mnie nie dostanie. smutne :(

"ehhh" - spokojnie, kto powiedział, że nie mam zamiaru się wynieść? nic mnie w tym chorym kraju nie trzyma.

Gość dno dno
''''One. niestety większość kleru to pedofile i zakłamańcy (są oczywiście wyjątki), więc jego reakcja jest jak najbardziej uzasadniona, zwłaszcza, że nie jest katolikiem.'''' Nie jest człowiekiem, tylko starym wieprzem w brudnych gaciach i o brudnym wnętrzu.A ty podobna do niego.Obejrzyj się czy zakręcony ogon z brudnego dupska ci nie wyłazi.

Gość dno dno
Spadaj na zmywak, ciemnoto.

Gość ehhh.........
One. To juz pakuj walizki ... powinnas sie wstydzic ze jeszcze sie nie wynioslas skoro ten kraj cie nie obchodzi hipokrytko jedna

Gość niiiiiie wytrzymam
JA PIERDOLE O TAK,CALY SWIAT NAM WSPOLCZUJE, OH PUTIN