Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynkaOPOCZNO

chcę podstępem zajść w ciążę

Polecane posty

Gość blondynkaOPOCZNO

Mam 28 lat. Jestem z facetem w wolnym związku od 4 lat. On jest ode mnie sporo starszy i ma już dziecko z poprzedniego związku. Bardzo chciałabym mieć z nim dziecko, ale on niestety nie podziela mojej wizji wychowywania wspólnego maluszka. Zrobiłam coś co wydaje się śmieszne, ale to chyba jedyny sposób by zajść w ciążę. Dzień przed planowaną owulacją ( mniej więcej 14-16 dzień cyklu) kochałam się z moim partnerem. On jak zwykle wyszedł chwilę przed szczytem a ja postanowiłam że dokończe pieszczoty ustami. Skończył w moich ustach, po czym całą zawartość spermy która znalazła się w moich ustach "wyplułam" do chusteczki chigienicznej. Bylo tego bardzo dużo, gdyż nie uprawiamy sexu zbyt często. Minutę pózniej mój partner wyszedł do łazienki a ja " wepchnelam" sobie tę chusteczkę do pochwy, głęboko aż do samej szyjki macicy. CZY MAM SZANSĘ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ W TEN SPOSÓB ?????

A nie probowalas, tak wiesz.... bez chusteczki? Prosto z ust do srodka??? Tak podobno lepiej skutkuje!

Gość blondynkaOPOCZNO
Proszę nie obrażajcie mnie, naprawdę bardzo chcę mieć maluszka, nie wiecie co czuje kobieta której zegar biologiczny tyka i tyka a partner nie chce slyszeć o dziecku. Nie chodzi mi absolutnie o pieniądze. Jestem w stanie sama wychować dziecko bez udziału ojca jeśli on go nie uzna :(

Gość blondynkaOPOCZNO
Pytałam poważnie czy ten sposób może zaowocować zaplodnieniem.

taaa ...a jak już urodzisz i przyjdzie ci samej wychowywać dziecko to będziesz żałować swojej idiotycznej decyzji...

Gość blondynkaOPOCZNO
Do Agnes: Nie bede wychowywać dziecka sama bo mam wsparcie rodziców i mam zapewnioną materialną sferę życia. Mam wszystko czego potrzeba tylko maluszka brakuje :(

Gość blondynkaOPOCZNO
Jesteś pewna że w ten sposób nie zjadę w ciążę. Brakuje miuzasadnienia twojej wypowiedzi, za to sztukę obrażania ludzi opanowałaś do perfekcji... żal

nie wiem tylko po co wsadzilas sobie ta chusteczke tam?;| byc moze ze jakis plemnik przezyl i moze sie ugniezdzil i zaszlas.

Gość a moze lepiej
znajdz sobie innego faceta, ktory bedzie chcial miec dziecko. A jesli juz koniecznie chcesz zachodzic podstepem z tym facetem to nie wiem czy metoda z chusteczka jest dobra. Moze rzeczywiscie lepiej bezposrednio z ust lub reka dokonczyc. A najlepszy sposob to powiedziec mu ze bierzesz pigulki anty i nie brac - efekt gwaratntowany:)

Gość natalia 25
oczywiscie ze mozesz tak zajsc w ciaze nie musialas sobie wkladac chusteczki plemniki wedruja i potrafia w odp srodowisku przezyc 3 do 5 dni nie wkladaj sobie wiecej chusteczek

Gość blondynkaOPOCZNO
wsadziłam sobie chusteczkę tam, gdyż znajdowała się w niej świeża sperma z wytrysku. Byla wręcz mokra. Po 10 min chusteczkę wyciągnęłam ale sperma zdąrzyła wycieknąć bo na drugi dzień wyraznie zauważyłam na bieliżnie wydzieline o zapachu spermy

Gość natalia 25
dokladnie albo tak jak powyzej albo zmien faceta albo powiedz mu ze bierzeszpigulki wszystko tylko nie rob wiecej tego z chgusteczka

Gość blondynkaOPOCZNO
On jest za stary na to żeby się nabrać na tabletki.... Myśli, że biorę ale on itak zawsze wychodzi przed. To pierwszy cykl kiedy staram się zajść w ten sposób. Może bedę miała szczęście i mi się uda.

Gość natalia 25
zawsze mozesz mu konczyc swoja reka tak jak pisalam plemniki w odp warunkach moga dlugo przezyc

Gość blondynkaOPOCZNO
Do Natalia 25: A dlaczego uwazasz że włożenie chusteczki mokrej od spermy to zly pomysł, przecież ja jej tam nie nosiłam godzinami tylko wsadziłam, trochę pomieszałam żeby wyciekło jak najwięcej i po chwili wyciągnełam.

Gość laska w wiezieniu
skazana za przemyt narkotykow wywinela sie od kary smierci bo...zaszla w ciaze - i nikt nie wie w jaki sposob. To byla dosyc znana sprawa kilka miesiecy temu. Podejrzewam ze w podobny do Ciebie :)

Gość natalia 25
Nie powinno sie robic takich rzeczy poniewaz naruszasz naturalne srodowisko pochwy jak bedziesz miala zajsc w ciaze to i tak zajdziesz-plemniki sa sprytne,nieraz slyszalam akcje ze koles spuscil sie dziewczynie tylko gdzies na biodro a plemniki myk i w ciaze zaszla,hej masz 28 lat powinnas takie rzeczy wiedziec

Gość blondynkaOPOCZNO
Eh, to nie takie proste żeby skończyć ręką a potem tę spermę sobie władowac do pochwy. Facet ma oczy i widzi, a przecież nie bedę chodzić ze spermą w ręku i czekać aż on zaśnie albo wyjdzie z pokoju ! Wydaje mi się że nie ma różnicy dużej czy ta sperma dostanie się tam z ręki czy z chusteczki chigienicznej. Ale to moje skromne zdanie

"Nie bede wychowywać dziecka sama bo mam wsparcie rodziców i mam zapewnioną materialną sferę życia. Mam wszystko czego potrzeba tylko maluszka brakuje " Zauwazylam, ze jeszcze czegos ci brakuje... rozumku :)

Gość a moze lepiej
ja bym sie bala, ze na tej chusteczce to plemniki moglyby sie uszkodzic. Teoretycznie w ten sposob zajsc moglas. A skoro on konczy na zewnatrz to ta sperma gdzies isc musi - po prostu zbierz ja i wloz ja sobie palcami .

Gość natalia 25
;-) jest róznica lepiej zeby te plemniki weszly tam w jak najbardziej naturalny sposób, zreszta przeciez nie musisz sobie tam wszystkiego wkładac, po drugie nie mozesz go jakos upic i tak spróbować?

Gość blondynkaOPOCZNO
ale plemniki to nie pchły, nie skaczą, nie mają też skrzydelek i nie potrafią fruwać. Wątpię, aby z biodra się do pochwy przedostały same, chyba że dziewczynna przeniosła je rękoma i to musiała też głęboko wsadzić rękę....Ale nie neguję twojego zdania, być może takie cuda się zdarzają, ale chyba nie mi

Gość natalia 25
albo tak jak opinia wyzej przeciez gdzies musi sie spuszczac!

Gość a moze lepiej
przeczytalam twoj powyzszy post - jesli on ma az taka paranoje, to moze naprawde daj sobie z nim spokoj i znajdz innego .

Gość natalia 25
co ty gadasz,wejdz sobie i poczytaj o plemnikach ile moga zyc i jak dlugo moga wędrowac

Gość blondynkaOPOCZNO
Jeżeli plemnik jest uszkodzony to nie dotrze do jajeczka, a nawet jeśli to ta ciąża się nie utrzyma i nastąpi smaoczynne poronienie po prau dniach od zagnieżdzenia się lub też do zagnieżdzenia nie dojdzie w ogóle. Studiowalam biotechnologię więc co nieco wiem :)

Gość natalia 25
a p drugie nie smieje sie z ciebie,nie popieram tego co robisz ale próbuje ci pomoc

Nie no ja myslalam, ze wy sobie zarty stroicie, ale teraz to juz mnie normalne przerazenie zdjelo.... Wy tak na powaznie? i to z ta biotechnologia?