Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAMOSIA123

Jan Kiepura-pociag relacji-Amsterdam-Moskwa

Polecane posty

Mialam pecha, jadac tym pociagiem. Wracajac z dziecmi z feri, ktore spedzilam u przyjaciolki w Warszawie. Wsiadlam do wagonu sypialnego, w ktorym to mialam rezerwacje.W wagonie tym jest ! brodno, koce stare smierdzace,od brodu az ciezkie. poduszki ktore byly w czystych powloczkach, tez smierdzialy, wykladzina tak czarna, ze w pare minut po zdieciu butow, mialysmy czarne skarpety.Pociag nalezy do DB-Deutsche-Bahn.Mieszkam od wielu lat Niemieckimi pociagami, ale takiego syfu jeszcze nie widzialam.Wagon jest doczepiany w Monachium i jedzia do Warszawy, nastepnie ponownie wraca z Warszawy do Monachium.Mam pytanie?? Jak to jest mozliwe, ze Kraj ktory uwaza sie za idealny w calej rozciaglosci, moze posiadac takie zasyfione wagony.Czy dlatego?? ze praktycznie tylko Polacy korzystaja z tego pociagu?? Traktuja nas jak Swinie??? Czy ktos jechal tym pociagiem, moglby mi cos wiecej na jego temat, napisac.Mam zamiar napisac , skarge do Deutshe-Bahn.Prosze o fakty.

Gość ladaco
rad brak

Wiem ze , w tej chwili, nikt nie ma glowy, do moich refleksji na temat, Takiego czy innego pociagu, w sytuaqcji, gdy taka tragedia runela na nasz Kraj.A jednak moze znajda sie osoby ktore jechaly tym pociagiem, i moga wyrazic swoja opinie na jego temat.Chciala bym , skarge moja potwierdzic mocnymi argumentami.Pomine sprawe taka !jak to, ze w wagonie tym zapakila sie instalacja, w pare minut wagon byl caly w dymie, a konduktor Niemiecki, gdzies sobie zniknal. Sytuacje opanowal , konduktor z Rosyjskich wagonow i Polska obsluga.