Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gapazgapa

DZISIAJ WSZYSTKIE SKLEPY ZAMKNIETE!!!:(

Polecane posty

Gość gapazgapa

A ja nie kupiłam chleba :( :( :( umrę z głodu do jutra.. I mialam isc na zakupy do centrum handlowego bo zaczynam jutro prace i potrzebuje nowych butów i bluzki :(

Gość ODEZWAŁA SIĘ PRAWDZIWA POLKA
:P

Gość gapazgapa
I tu się mylisz, zawsze kupuje na zapas, tym razem tak wyszło ze nie zdążyłam. Tez kiedys pracowalam w handlu i wiem jak to jest tyrać 10h w niedziele ale czasem sie zdarzają takie sytuacje i nic na to nie poradze. A kretynka jestes ty.

Gość żałobnik narodowy
to żeby ludzi sie bardziej umartwiali i byli szczerze niezadowoleni

Dla zakupoholików, dzisiejsze zamknięte sklepy to gorsza tragedia od tej wczorajszej, żal mi Was!!!!!!!!!!!!

Gość gapazgapa
dlaczego osoba ktora ma czas jedynie w niedziele na pojscie do sklepu jest dla was zakupoholikiem? Ja pierdole co za naród..

oj ja sobie wypraszam, jestem zakupoholiczką...ale są wartości dla mnie wazniejsze...i chociaz tez nie byłam przygotowana na to, że dzis nie kupie chleba...jestem w stanie zrozumieć i poradzic sobie inaczej :O...

Też tego nie rozumiem. Po co kisić żarcie w domu jak można sobie codziennie pójśc do sklepu i kupić tyle ile na dany dzień potrzeba. I po wała zamykać sklepy? Nie ożyją od tego :/

Gość m,jnmmndsnsdsndn
problem nie jest taki ze sa zamkniete, tylko że malo kto sie spodziewal ze beda zamkniete i ludzie nie zrobili zapasów:o przypuszczam ze niektórzy zwykle maja pełne zamrażarki i lodówki jedzenia i nie rozumieją że ktos ma problem bo nie ma chleba albo ziemniaków na obiad🖐️

Gość jestem zla ze sklepy zamkniete
po pierwsze dlaczego? Tragedia sie stala, jest mi przykro i szkoda tych ludzi a w szczegolnosci ich rodzin. Ale zycie toczy sie dalej. Mam moze plakac dzis caly dzien, nie usmiechac sie, nie zartowac, zamknac sie w domu i nie wyjsc na spacer? Niestety ale tez nie mam zakupow na dzis, jednak wierze ze w moim miescie sklep jakis bedzie otwarty. Szkoda ze galerie zamkniete bo mialam dzis kupic buty. Dlatego dzis bo po pierwsze nie mialam czasu wczesniej, po drugie sa mi potrzebne na wtorek a po trzecie taki mialam kaprys:P I naprawde nie widze powodu dla ktorego mialabym zmieniac swoj tryb zycia.

Nie obawiajcie się jeden dzień głodówki Wam nie zaszkodzi, nie umrzecie.

Gość krugeriada
Dlatego potrzeba Polsce liberalnej partii. najlepiej kogoś z zagranicy na rządzącego, bo Polacy krajem rządzić nie umieją własnym.

Gość adadnana
Ludzie, wydarzyła się tak ogromna tragedia, zginęło tylu ludzi, a Wy się wściekacie, że nie możecie wyjść do sklepu? Umrze ktoś z Was z głodu? Szkoda, ze nawet w tak tragicznych dla Polski momentach ludzie potrafią roztkliwiać się nad jakimiś błahostkami... Czekam tylko, aż powstanie topik "Dlaczego dziś dyskoteki zamknięte?!", wtedy chyba stracę wiarę w Polaków...

Ziemniaki można zastąpić kaszą lub makaronem, nie chce mi się wierzyć że niczego nie macie w domu.Gospodynie za dychę!

Gość adadnana
Poza tym, ja i wszyscy których znam, wczoraj wiedzieli o tym, ze w niedzielę sklepy będą zamknięte i jeśli ktoś nie miał zapasów to miał bardzo dużo czasu by zrobić zakupy. Teraz się nie użalajcie, było myśleć wczoraj.

to powiedz mi czy mam sie dzis nie smiac takze? a moge w ogole komedie obejrzec? Czy nie wolno dzis wychodzic, robic zakupow i w ogole pokazywac wesolej geby:P Porownanie sklepow do dyskotek:O- bez komentarza

Ale to nie chodzi o to żeby zastępowac tylko pójść do sklepu i kupić co potrzeba. Co ma śmierć prezydenta do kupienia kilograma kartofli? Jak już sobie chcą zamykać to niech litniska pozamykają i odwołają loty. W końcu umarł w samolocie a nie w warzywniaku.

Gość gapazgapa
Akurat ziemniaki mam i na szczescie 2 filety z mintaja w zamrazarce. Ale mialam kupic te buty i bluzke do cholery..bede musiala leciec jutro z rana.. moj facet zaczyna prace o 7, wstaje o 5 - do pracy pojdzie bez sniadania, tez miło.. nie bulwersujcie sie tak ze chcemy isc dzisiaj na zakupy bo ja o tym ze sa zamkniete sklepy dowiedzialam sie dzisiaj rano z internetu - weszlam na wp.pl i byl na dole strony artykul. Czemu nie powiedzieli o tym w tv? Zrobilabym zakupy wczoraj wieczorem.

aha i jeszcze jedno. ja dzis nie mam ochoty gotowac, chce zjesc obiad w restauracji, pewnie tez nie wolno, co? Na szczescie w moim miescie dobre restauracje sa zawsze otwarte

I co z tego że wiedzieli? Niektórzy wiedzieli ale byli w pracy. Zrozum że czasy wolnych sobót i niedziel dawno minęły i ludzie pracują każdego dnia i każdego dnia powinni mieć możliwość zrobienbia zakupów

Gość assaya
ja pracuję w jednym z tych centrum handlowym, wczoraj byłam w pracy i mieliśmy otwarte do 21 jako chyba jedyni w 3mieście... i zwątpiłam w ludzi, ponieważ to co się wczoraj działo, to jakby się rozpoczęły wyprzedaże. I ci rodzice z małymi dziećmi- czego oni uczą? braku szacunku,poszanowania dla tragedii. Bardzo się dziwili, że jutro zamknięte...a ja się nadziwić nie mogę znieczulicy ludzkiej :/

Gość gapazgapa
własnie dostałam cynk że McDonalds jest otwarty..

Ja wstaję do pracy 4:30 i czasem gdy nie mam pieczywa po drodze mam 3 sklepy już otwarte z pieczywem, a nie pracuję w centrum miasta.

Gość natallkaaaaa
napewno jakies sklepy spozywcze sa otwarte ... ja pierdole nie przesadzajcie... zal

Gość gapazgapa
wg mnie mogą być zamkniete kina, teatry i dyskoteki..ale supermarket czy sklep osiedlowy - nawet żabka ktora zawsze do 23 czynna?? a co z aptekami? tez zamkniete?

Gość gapazgapa
wklejcie sobie to poprawnie jak chcecie poczytać

Gość adadnana
Ja wczoraj też pracowałam, ale przecież chyba żyjemy w XXI wieku, sklepy pootwierane nawet do 22, można było zrobić zakupy bez większych problemów. A jeśli ktos nawet pracował do późnej nocy, to chyba nie było wielkim problemem skontaktować się z kimś bliskim- 'jeśli możesz zrób zakupy, bo jutro sklepy pozamykane".