Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klorisynka

czy brak sexu ( i masturbacji ) przez długi czas ....

Polecane posty

Gość klorisynka

... kilka miesiecy, może doprowadzic u faceta do obnizenia pożądania, potrzeb sexulanych lub jakichs innych konsekwencji ? ktos ma jakies doswiadczenia ?

Gość klorisynka
hmm, nie wydaje mi sie aby byl impotentem skoro duzo wczesniej byl zwiazku ( nie liczac jakichs przelotnych znajomosci ). przerost prostaty i zatrzymanie moczu?? ciekawe ... generalnie ciekawi mnie jak wplywa na faceta taka dluzsza absolutna abstynencja. aha, facet ma 30 lat, wiec jak wida nie jest nastolatkiem ktory koniecznie musi "cos" zrobic z "energia"

potrzeby seksualne zależą od temperamentu Facet nie potrzebuje seksu w wieku 30 lat to znaczy że ma bardzo słaby temperament seksualny Jeżeli ty masz duży to zły partner

facet 70 lat potrafi mieć seks co drugi dzień i go potrzebuje Może tylko ma trudności z dłuższym utrzymaniem erekcji i sztywności.

Gość mexes
"facet" chyba raczej dziadek, który ma 70 lat powinien bawić wnuki a nie myśleć o seksie

Gość anelton
Ale pierdolisz. Dziadek co ma 70 lat to ma już pełnoletnie wnuki.

zwał jak zwał ale lubi seks podobnie kobieta ma potrzeby w wieku 70 lat jak była rozbudzone seksualnie była co prawdą nie Polka ale wibrator miała w torebce

Gość 22356798
klorisynka. Miałem kiedyś kilkumiesięczną abstynencję. Zerwałem z dziewczyną, chciałem się sprawdzić, szczególnie że interesowałem się umysłem, siłą woli. Na pewno pomagało mi że uprawiałem sport, miał ten testosteron gdzie uciekać:). Myślę że dla przeciętnego zdrowego gościa były by to katusze:D. A po takiej przerwie przy zbliżeniu to pioruny szły:D. I jakoś nie odbiło się to negatywnie na moim zdrowiu:). Podzrawiam

Gość chyba tak jesli masz 30 lat
i ngdy tego nie robiles

Gość 22356798
jaka herezja? Nad wszystkim w człowieku można zapanować, najczęściej to popęd panuje nad człowiekiem. Człowiek gromadzi siłę którą może wykorzystać kreatywnie inaczej:D. Nie wiem akurat czemu u tego kolesia taka abstynencja...

Nad tym nie da się zapanować. :( I każda próba powoduje że zboków przybywa i kto by pomyślał w samym "Kościele" najwięcej :O

Gość 22356798
O kościele się nie wypowiadam:D. A ogólnie człowiek może to w co wierzy, logiczne, pozdrawiam

Gość nhlidefw'oghdwrQ
no libido spada normalne rónież u kobiet ale jak się spotka tą osobę to chemia zawsze wraca do działania

Gość 22356798
Schemat jest taki że facet ma pomału tendencje spadkową już po 20 roku, a kobitka rozkręca się po 30-tym. Dlatego pod TYM względem starsza z młodszym to udane dobranie. "no libido spada normalne rónież u kobiet ale jak się spotka tą osobę to chemia zawsze wraca do działania" Si:D

Wniosek z tego że mimo tego że kobieta szybciej dojrzewają to "wbić" ;) się w JEJ odpowiedni czas jest bardzo trudno. ;) Przynajmniej w tych czasach

Gość LoL123123
" Będzie miał przerost prostaty i zatrzymanie moczu " - Lol, w takim razie każdy musi się regularnie masturbować bo inaczej stanie się impotentem z przerośniętą prostatą?? Trochę mnie to dziwi, bo wszędzie trąbią tylko o tym jaka to regularna masturbacja jest szkodliwa, a nie jej całkowity brak..