Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczdż

Czemu na żadnym filmie ze Smoleńska nie widać ciał ofiar?

Polecane posty

Gość szczdż

Nawet na filmach kręconych tuż po tragedii, jak to możliwe? "- Nie było wielkiego ognia. Od razu przyjechała jedna straż, ale miernie im to szło. Ale nawet nie było widać, że ktoś zginął. Więc początkowo myślałem, że to był pusty samolot. Była taka potworna cisza jak po katastrofie dodał. To jednak nie był taki widok jak po zwykłym wypadku lotniczym. Byłem świadkiem wydarzeń w Kabatach, to wyglądało inaczej. Tu nie było widać ciał mówił Wiśniewski." Nie tworzę żadnej teorii spiskowej, pytam z czystej ciekawości.

Gość ladaco
nie chcieli być na focie.

Gość kamila1959
a wiesz ,że tezie nad tym zastanawiam....

Gość ja tez o tym
myslalam przeci3z nie sprzatneli bo kiedy?

Gość jezuuuuuuuuuuuuuu
wt to najchętniej oglądalibyście krwawe zwłoki, bleeeeeee.Zginęli ludzie, nie wystarczy?

Gość szczdż
Nie, nie chciałabym oglądać zwłok. Ciekawi mnie po prostu co się stało z ciałami w tak krótkim czasie. Wyparowały? Przecież leciało prawie 100 osób, dziwne, że na filmie nie widać więc żadnego ciała.

chciałbyś widzieć porozrywane członki, krew i flaki???? ... włącz sobie piłe albo hostel świrze.. tv oglądały małe dzieci, jak sobie wyobrażasz takie dramatyczne sceny w tv..

Gość LindaHamiltonnn
czesc ofiar było uwiezionych w samolocie, a cześc ciał rozerwana leżała razem z kawałkami samolotu, jakbyście zobaczyli te zmasakrowane ciałą to bylibyscie wtedy zadowloeni?? żenada!!

Gość i zadnych karetek nie bylo
Tak wam trudno zrozumieć , że ciekawi nas jak te ciała szybko zniknęły . :O To takie trudne do zrozumienia :O Debile .

Gość szczdż
niebieska chmurka- jesteś taka tępa, czy tylko udajesz? Gdzie ja niby napisałam, że chcę oglądać porozrywane kawałki ciał? Gdyby zginął ktoś z Twoich bliskich, też miałabyś gdzieś to, że nie ma jego ciała, nie zastanawiałoby Cię to wcale? Ja słyszałam, że ciała nie były zmasakrowane, niektóre tylko lekko nadpalone. Chociaż tych sprzecznych informacji jest tyle, że nie wiadomo już co jest prawdą, a co nie...

Gość i zadnych karetek nie bylo
To wy jesteście jebnięci , że tylko o krwawych ciałach . :O

Gość LindaHamiltonnn
w radiu mówili ze czesc ciał jest zmasakrowanych , porozrywanych i nie da sie wszystkich rozpoznać po samych ogledzinach, ciała nie znikneły były tam cały czas, zaczeli je wyciagac o 16 i chyba oczywiste ze nie pokaza tego w tv

Gość szczdż
Oczywiste, że nie pokażą tego w TV, ale dlaczego człowiek, który był tam na miejscu zanim przyjechały jakiekolwiek służby, powiedział, że nie widział ŻADNYCH ciał? A dodał, że był swiadkiem katastrofy w Kabatach i tam BYŁY ciała.

Gość ppppppppppppppp
to gdzie one są?

Gość Kubs
Nie było widać ciał, bo przy prędkości 300km/h uderzenie z 7 metrów wysokości to taka siła, że ludzkie ciało rozrywa na małe strzępy. Widomo juz, że identyfikowano ciała na podstawie koloru lakieru do paznokci, czy obrączek, etc. To chyba łatwo wywnioskować, że jeżeli Pierwszą Damę tak identyfikowano, to znaczy, że była w strzępach, jak oni wszyscy. Świeć Panie nad ich duszami.

Gość blackkk dressss
a podobno 3 ofiary były cięzko ranne to kto to był? chyba byli najmniej rozerwani skoro...rosjanie rzekli że są cięzkoranni

Gość ciekawe hmmmm
Cytat: Strzały tuż po katastrofie samolotu? Jak nieoficjalnie dowiedziało się Radio ZET wojskowa prokuratura zbada film, który pokazuje szczątki prezydenckiego samolotu tuż po katastrofie pod Smoleńskiem. Pod koniec nagrania, które znalazło się w internecie słychać strzały. - Nie możemy zbagatelizować tego filmu - powiedział Radiu ZET pułkownik Jerzy Artymiak z naczelnej Prokuratury Wojskowej. Dodał również, że zapadła decyzja o zbadaniu przez biegłych pochodzenia, zawartości oraz autentyczności tego nagrania. Analizie fonoskopijnej poddane zostanie także tło dźwiękowe filmu. Wyniki mają być znane za 2 dni. Na nagraniu widać, jak nieznany operator przedziera się przez las w kierunku wraku samolotu. Po chwili w oddali słychać wyjąca syrenę, póżniej krzyki po rosyjsku. Operator wycofuje się za drzewa i wtedy słychać cztery odgłosy przypominające strzały. Słychać także jak ktoś krzyczy po rosyjsku "uciekajcie stąd".