Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediawsmoleńsku

Wkurwiają mnie reporterzy,którzy przekazują Nam informacje dotyczące tragedii

Polecane posty

Gość tragediawsmoleńsku

Co chwile mówią,że jest to bardzo podobna tragedia do śmierci Jana Pawla II. Gdzie tu widzicie podobienstwo? Wielki człowiek,Karol Wojtyła zginął w łóżku,z choroby,ze starości a nie kurwa mać w katastrofie,samolcie,podejrzewam,że ogromnym cierpieniu. Zaraz ktoś powie,że wtedy zginął wielki człowiek,teraz zginęła wielka elita polityczna-ja o tym wiem,inni zapewne też,ale bez przesady nie porówujmy czegoś co nie jest do siebie podobne :o

Gość ,nfd,dfnfmf
kościelni dostojnicy zaczęli te gadke o zbieżnościach z JP2, ze data podobna bo przed jakimś świętym świętem itd reporterzy tylko po nich powtarzaja, ale mnie tez wkurza takie ściemnianie

A może bardziej chodzi im o emocje towarzyszące wtedy i dziś narodowi? Sama katastrofa do śmierci Papieża ma się nijak, ale to co się dzieje "po" jest b.podobne.

Gość chodzi pewnie
o to że obydwa wydarzenia miały miejsce w wigilię niedzieli miłosierdzia bożego

Gość sranie w banie piekła nie ma
Ich poziom jest żalośnie niski! Reporterka w radiu pytała świadka, kiedy zauważył, że "z samolotem jest coś nie halo" Wyobrażacie sobie?

Gość bieomno
Nie wkurza tvn24 ze co rusz czytaja nazwiska tych osob co zginely. Jak tylko puszczaja ta liste to przelaczam na cos innego bo ile mozna sluchac tego samego. Nie lubie ze w kolko powtarzaja to samo bo zaczynam tracic respekt do tej calej tragedii. wiem ze jestem okropna ale jestem tylko czlowiekiem:(

Gość tragediawsmoleńsku
Wiecie,też myslalam,ze chodzi tu o to co towarzyszy nam po tych dwóch tragediach ale coraz częściej wsłuchując się w to co mówią niestety zwątpiłam :o