Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nokia 6700 classic

Ubrania kobiece powinnny się kończyć na rozmiarze 40

Polecane posty

Gość kazdy moze miec sesje nawet
70 kg solara:) ale sie usmiałam,jak sie ma za duzo kg to sie czym innym nadrabia.....a przynajmniej usiłuje

Gość ten całkiem niezły to....
naprawdę niezły debil! Kto wychował takiego durnia i chama ? Gratulacje przeogromne dla rodziców i pedagogów takiego pustaka ! Tu dopiero rzygać się chce !!!

Dokładnie. Niczym się nie różni od meliny i patologii po podstawówce. A szczyci się studiami. Naprawdę wow.. Powinniśmy wszyscy klaskać chyba... A jedyne co mogę zarzucić osobom otyłym to zdrowie.. Otyłość powoduje wiele chorób i schorzeń. Ale nigdy nikogo nie oceniałam i nie dyskryminowałam po tym ile waży. I nie rozumiem jak ktoś może tak robić.

Gość do kredki
przeciez tacy jak ten niby student medycyny musza na kims odreagowac swoje problemy;) No i na grubasach latwiej mu leczyc swoje kompleksy..Gruby nie jestem,nawet rzekne ze moglbym przytyc ale grubasy mi nie przeszkadzaja.Ich sprawa..Nigdy nie bedzie tak zeby po ulicach chodzili sami szczupli:)

Gość go81
Moja koleżanka ma ok 188cm i jest chuda jak wieszak, a rozmiary ubrań ma 40-42... gdyby rozmiary kończyły się na 40 to mój biust nie miałby się w co ubrać :D:D:D

Gość prawdziwe paskudztwo
Ojej facet - tak jakby Ci już nei zostało pięknych kobiet szczupłych.Na reszte naprawdę nie musisz patzreć,po coś mas zte szyję

Gość aha i ach
Offerma mnie ubiegł. Nieco. :D Mialam napisac, że słusznie, wszystkie powyzej 40 rozmiaru powinny chodzić nago, będzie więcej doznań estetycznych, o jakie chodzi autorowi topiku.

Gość freezy
Mam 15 lat, nosze rozmiar 40 i jestem z siebie dumna. Wiele zależy od wzrostu i od sklepu np. w jednym sklepie wejde w spodnie 38, a w drugim nie. Zdarza sie też podkoszulki rozmiar 38 są na mnie po prostu za krótkie i dlatego muszę kupić je większe o rozmiar. Poza tym czy człowieka ocenia się po rozmiarze ubrania ? pozdrawiam. :)

Gość Iksińska paskuda
chamy często mają odwagę powiedzieć to co kulturalni przemilczą.

Gość gość
Nosze rozmiar 38-górą,doł 40,czy jestem pasztetem?