Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nokia 6700 classic

Ubrania kobiece powinnny się kończyć na rozmiarze 40

Polecane posty

Gość yiyooop
tyle ze sfrustrowane grubasy zawsze beda nazywac szczuple kobiety anorektycznymi wieszakami :D

Gość a co ma do tego ??
heh.. :P Badz co badz wy je grubasami oni was anorektycznymi chodzielcami...->proste :) To chyba nromalne, że się bronią ? :D

Gość a ja uważam, że nie powinno
się produkować prezerwatyw na penisy mniejsze niż 20 cm. Faceci z tak małym przyrodzeniem powinni mieć zakaz uprawiania seksu.

ja myślę, że 42 nawet nie jest taki wielki.. Ale poniekąd się zgadzam, grubi zawsze mają pod górkę i problem ze znalezieniem partnera. Nikt nie powinien zapuszczać sie do rozmiaru 50:O o ile taki w ogóle istnieje. Wiadomo, niektórzy chorują, ale większość osób po prostu lubi wpierdalać fast foody, a na słowo 'warzywa' wybuchają śmiechem.

Gość yiyooop
tyle ze to raczej pulchne zazdroszcza szczuplym dziewczyna nie na odwrot :)

hahahaha ale jesteście głupie. najważniejsze to dbać o siebie. chodzbys chuda szkapo 20 nosiła to jak se dupy nie umyjesz to nikt cie chciec nie bedzie. taka rada ;p

Gość innaaaa
yiyooop nie zawsze :D zawsze jest odbieg od reguly :) I faktycznie 42 to jeszcze nie jest duzo :) 46 no to juz jest cos :D

Gość Całkiem Niezły
Grubaski to coś strasznego, podludzie. Zakładają nawet bluzki odsłaniające pępek latem, normalnie żygać, srać i szczać sie chce, wydalać płyny wszelkimi możliwymi otworami. Trzeba być nędzą i żałosną kreaturą żeby tak wpierdalać jak świnia w oborze. Zwalanie obżarstwa na "doły", złe humorki okresy i inne babskie debilizmy o IQ pieczarki polnej to żałosna Kloaka. Jesteśmy ludzmi i mamy silną wole a nie lochami z zagrody co musza się nawpierdalać przez snem aż rano dupsko jest załadowane jak kopalnia. PArszywe świnie obrzydzacie mi kurwa piękne polskie krajobrazy. Żalosne knury spocone. Powinni was na smalec kurwa przerobić

A myslisz pierdaku ze to tylko przez jedzenie ? :D ja wpieprzam cały czas a jestem chuda :D Ktoś moze miec problemy z tarczyca, cukrzyca, leki na depresje tez maja podobne działanie. a Ty wszystko sprowadzasz do jakiegoś knura, czy tam gnoju, nie wiem bo szczerzez to nie doczytałam twoich wypocin, w kazdym razie NIE MIERZ WZYSTKICH SWOJA MIARA :D

Gość Całkiem Niezły
Gabrielle SOlis ja waże 80kg przy wzroscie 184 i czuje sie swietnie mam powodzenie a ty mozesz sie pocieszac i nazywac się puszysta, stracona locho bez przyszłości. Zalosne ty gówno człowiekopodobne. Idz wpierdol snickersa

Gość
jestem za, no ew na 42

Gość Całkiem Niezły
Gabrielle Solis, tepa suko, knurza locho, tak sie składa że ze jestem na 6 roku medycyny i nie pierdol mi o lekach i chorobach tarczycy ciemnogrodzka dziwko. CHocbyć leki jadla wagonami, bez dostarczania kalori nie tyjesz. Z czego chcesz zbudowac tkanke tłuszczową? Z wdychanego tlenu nieuku jebany ?

Gość Całkiem Niezły
KAżdy wyjebał by cię z gabinetu bo nie ma takich leżanek która taką swinie utrzymają. Wspolczuje twojemu ginekologowi ktory przedziera sie przez te fałdy. Zygac sie chce.

hahahaha medycyna ahha padam. mam wierzyc ze człowiek który ogranicza sie do wyrazen z blokowiska zdał na maturze rozszerzona chemię biologię matematykę i fizykę ?? hahaha medycyna ahahha.

Gość Całkiem Niezły
Z jednym z twoich przyjaciol mozesz wiecej niż zatanczyc. No oczywiscie, Snickers też przyjadziel, szkoda tylko że policzone są jego dni bo twoje grube serdelkowate paluchy spocone juz po niego idą

Gość Całkiem Niezły
Moje podejście do grubych bestii nie ma nic wspolnego z moim wyksztalceniem ograniczona kijanko. Chcesz podyskutować o tych lekach i tarczycy na tycie grubo krowo? Może mnie pozamiatasz z biochemii ? Spróboj wejść w polemike to jeszcze bardziej sięgniesz dna intelektualnego na publicznym forum wypłochu z zasadniczej zawodowej.

jak na lekarza powinienes byc inteligentny :D i wywnioskować z moich wypowiedzi że jestem chuda :D nie ma co nawet wnioskować, pisałam to wprost :D lekarz ahahhahaha oj jscosku ;p

''Spróbój wejść w polemike to jeszcze bardziej sięgniesz dna intelektualnego na publicznym forum wypłochu z zasadniczej zawodowej.'' OD KIEDY LEKARZ NIE WIE ŻE UJE SIE NIE KRESKUJE ?? hahahahahahahahha

Gość Całkiem Niezły
A ty powinnaś wnioskować, Mario Skłodowska Curie że pisalem ze jestem jeszcze studentem, spasione bydle przymroczone cukrem.

Gość rolnik rolnik
o tutaj sie moje tuczniki zebraly! nie zapomnijcie zjesc 3 obiadow jak zwykle, do tego chipsy i cola bo od tego bulwersu na tym watku jeszcze mi schudniecie i dostana mniej kasy w skupie za wasze sadło!!

haha poszukałes kilku inteligentnych słow w googlach ?? Bo Ci zwrociłam uwagę ze brzydko sie wysławiasz ;p panie doktorze, wiesz że nawet najpiekszniejsze słowa w twym pysku brzmia smiesznie ahahahhaa