Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nokia 6700 classic

Ubrania kobiece powinnny się kończyć na rozmiarze 40

Polecane posty

Nie zniżę się do Twojego poziomu i Cię nie obrażę. Współczuję Ci skoro musisz patrzeć na same otyłe osoby:O Dziwne trochę bo u mnie na roku i na innych latach dziewczyny są raczej bardzo szczupłe- tylko nieliczne mają nadwagę. No, ale fakt atrakcyjnych dziewczyn na medycynie jest malutko. I co z tego? Ważne że są miłe, koleżeńskie i dobre. Wysłałabym Ci moje zdjęcie to byś się zdziwiła bardzo. Ale tego nie zrobię;]

Gość Calkiem Niezlyx3z
Wysłalabym Ci zdjęcie....LOL Na 100% jestes na 1 roku mała dziewczynko. Juz troche widze spuściłaś z tonu. Nie masz ze mną absolutnie zadnych szans w rozmowie merytorycznej. Bierz sie za bochenka bo jak pierdolną OUN hardkorowy w czerwcu to będzie rozpacz całe trzy miesiące wakacjii. Pa pa maluchu z kolorowych majtkach

Uwaga! Niektóre leki powodują tycie Jest kilka rodzajów farmaceutyków sprzyjających przyrostowi wagi podczas kuracji. Ale są też sposoby, żeby temu zaradzić. Fot. Naj Jeżeli leczysz się na nerwicę czy astmę, nie bądź zdziwiona, gdy tu czy tam trochę się zaokrąglisz. Niektóre leki, zwłaszcza starszej generacji i stosowane przez dłuższy czas, sprzyjają tyciu. Są też farmaceutyki spowalniające przemianę materii - przy niezmienionej diecie powodują więc tycie. Inne zatrzymują wodę w organizmie i choć prowadzą do rzeczywistego przyrostu wagi, to tylko pozornie do tycia. Oczywiście nie wolno ci samodzielnie przerwać leczenia. Zawsze jednak możesz zwrócić się do lekarza z prośbą o skorygowanie kuracji. Przeciwalergiczne Leki, które stosujesz tylko okresowo, do złagodzenia uczuleń sezonowych (np. na pyłki kwitnących roślin), na pewno nie zagrożą twojej talii i biodrom. Inaczej jednak ma się rzecz z farmaceutykami przeciwko astmie. Są to kortykoidy, które mogą znacznie zaostrzać apetyt, a także powodować zatrzymywanie wody w tkankach.

Widzę to Ty spuściłaś z tonu i nie mam zamiaru nawet z Tobą polemizować bo kulturą osobistą nie grzeszysz. A anatomię mam już dawno za sobą. I co myślisz, że jak na medycynie jesteś to wolno Ci obrażać innych? Że inni są od Ciebie gorsi?? Dla każdego kto przeczyta to co piszesz będziesz zerem. Szkoda że nie masz swojego zdjęcia i danych w stopce. Wtedy nikt by do Ciebie nie przyszedł do lekarza.

Gość Calkiem Niezlyx3z
Wklejasz gówniaro i nie wiesz nawet co. "Są to kortykoidy, które mogą znacznie zaostrzać apetyt, a także powodować zatrzymywanie wody w tkankach." Zwiększanie apetytu nie powoduje ze stajesz sie nagle bezmózgim zwierzęciem tylko nadal masz wolną wole, a retencja wody w organizmie jest przejsciowa, wystarczy sie porządnie wysikać pani naukowiec. Zatrzymanie wody nie powoduje GRUBOŚCI na stałe, woda to nie tkanka tluszczowa. Powtarzam Ci, smigaj uczyć sie anatomi bo jeszcze bedziesz musiala mature poprawiac jak cie wywalą

:D :D :D Jak się człowiek wyleczy to faktycznie może się wtedy wziąć za siebie i schudnąć. A jak mi się woda w tkankach zatrzyma to co?? Wysikam ją??:D Przeczytaj sobie wypowiedź dziewczyny która zachorowała i tyła. Poza tym jak człowiek jest bardzo głodny to co ma zrobić?? Leżeć i o jedzeniu tylko myśleć i się na niczym nie móc skupić? Ja szanuję wszystkich ludzi, Ty nie dlatego nie będziesz dobrym lekarzem. Jeśli naprawdę studiujesz to co piszesz bo nie wierzę że są tacy ludzie jak Ty. PORAŻKA.

Gość hryth56
czlowiek ma rozum po to by go uzywac, jak wiem ze nie moge jesc to jak jestem glodna to po prostu nie jem i tyle! zadnych wymowek! nie umre a uczucie glodu tez mnie nie zabije dodam ze nosze 36 a czasem 34 zeby nie bylo ze sie odchudzam :P

A ja powiem tak.. Wiem jak wygląda Kredka i jest super dziewczyną. Nie jedna by jej pozazdrościła urody i charakteru. A na studiach radzi sobie bardzo dobrze po tym co mówi. Wiem to też od jej znajomych. Zazdroszczę jej przyszłemu mężowi. A człowieczek który podaje się za studentkę medycyny 6tego roku jest la mnie nikim:O

Gość hryth56
ja tez wiem jak wyglada kredka :P jest przecieeeeetna:P a z tego co tutaj wypisuje to az bije po oczach ze jest GLUPIA, po prostu GLUPIA

Ta a skąd niby wiesz? Osoba która zdaje maturę z z trzech rozszerzonych przedmiotów a na studiach wszystko zalicza jest głupia:D Taka jest prawda, że większość osó na tym forum to tępoty, które ambitne osoby gnoją.

Gość jesli jestes lekarzem,
to widzę, że studia dały ci nieźle w kość i rzuciło ci się na układ nerwowy. Może nie wiesz, ale nie każdy powinien studiować medycynę, jak tak dalej pójdzie, to skończysz w psychiatryku, ale nie jako personel.

Gość hryth56
wiem, hehe to swoadczy tylko o tym ze zakuwa, to kazdy potrafi jesli mu sie chce, a medycyna to straszna pamieciowa ona jest na 2 a lbo 3 roku o ile pamietam? jeszcze wszystko przed nia i jakim lekarzem bedzie to dopiero zycie zweryfikuje a zyciowo jest glupia, to widac slychac i czuc po tym co tutaj wygaduje!!

Gość Normalna!!!!!!!!
A co ona niby takiego głupiego pisze?? Wku**ia mnie jak jedziecie na normalne osoby!! Co zazdrościcie jej że studiuję medycynę? Ją krytykujecie ale tego zjeba z 6 roku nie. Rzygam wypowiedziami na tym forum.

Gość hryth56
no to se rzygaj 🖐️

Gość Skater
:D 1.Dziewczynki co z tego że jesteście chude? 2.Nie sądzę żeby jakowa Kredka byłą nie życiowa- czytałem jej wiele wypowiedzi na forum na różnych tematach i wydaje się naprawdę w porządku realnie patrzącą na świat dziewczyną. 3.Wole być z grubszą dziewczyną która jest mądra,wesoła, dobra i miła niż z chudym ważniakiem który ma sie za niewiadomo kogo. 4.Jeśli uwazacie że medycyna to zwykla pamieciowka i kazdy moze sie na paiec nauczyc to jestescie w bledzie. To tysiace stron w kazdym semestrze do perfekcyjnego opanowania. Poza tym trudno jest dostac sie na te studia- glupi tam nie pojdzie.

A mnie dalej ciekawi skąd jedna pani niby wie jak Kredka wyglada:D Bo swojego zdjecia na pewno nie wkleila na forum.

Gość hryth56
zwykla nie, ale pamieciowa nie studiowalam medycyny ale musialam uczyc sie ze wspomnianego wyzej ganonga, co za cegla ale do opanowania wystarczy zwykla umiejetnosc logicznego myslenia no i trzeba duzo zakuwac a zyciowo jest glupia i nawina ze az nie wiadomo czy sie smiac czy plakac PS zeby sie dotac to potrzebne najbardziej sa plecy, myslisz ze jakis czarny nick na forum sie do tego przyzna? o naiwnosci

Znajomości? Może tak było kiedyś. Teraz przy nowej maturze kiedy ilość ptk liczy się najbardziej znajomościami nic nie wskórasz. A nawet jeśli to tylko nieliczne jednostki. U mnie na roku są ludzie, którzy mają rodziców lekarzy, są bardzo bogaci, ale np. matura poszła im trochę gorzej i dostali się tylko na płatne. Są i tacy, którym w ogóle się nie udało. A ja kończyłam jedno z najlepszych liceów w kraju i ciężko pracowałam żeby dostać się na wymarzone studia. Poza tym nie mam w rodzinie lekarza. No ale wy sobie możecie sądzić, że dzięki znajomościom tam jestem.

Gość Skater
hryth56 proszę pokaż mi wypowiedź Kredki która ujawnia jej naiwność i głupotę

Gość hryth56
niestety zyciowo jestes naiwna i glupia no ale jestes jeszcze mloda wiec jest nadzieja ze z wiekiem i doswiadczeniem zmadrzejesz skater- za duzo by tego bylo, znajdz sobie chocby jej watek na ktorym skarzy sie na swojego faceta wybywam, 🖐️

Gość Skater
To jest właśnie to:D Znajdź sobie i idzie:D Nie masz żadnych argumentów to leć leć:P

Gość mila jak zawsze
Wy macie wszyscy nie równo pod sufitem:D założy się temat o puszystych to się grubaski odzywają że chude są brzydkie i głupie. Założy się temat że brunetki są ładne to oburzenie blondyn.Idźcie się leczcie ludzie:) I nie schlebiajcie sobie tym,że grube kobiety maja ,,kobiece kształty''. kobiece to może mieć dziewczyna taka jak to się mówi ,,przy sobie'' dla mnie rozmiar ok to jest taki do 42 ewentualnie 44 zależy jak zbudowana jest kobieta.Powyżej tego to sobie tylko wmawiacie atrakcyjność:)

Gość mila jak zawsze
no może z tym 40 przesadziłam:) i co ma duży biust i uważacie że jest cudowna?

Po pierwsze to mega solara. Po drugie jaka normalna szanująca się dziewczyna umieszcza takie zdjęcia i to jeszcze na fotce? A z buzi nie jest zła moim zdaniem. Ale ta opalenizna straszna.