Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhggjghjgjkjhkjhk

znalezione ciala

Polecane posty

Gość hjhggjghjgjkjhkjhk

czy ktos z was moglby pracowac na miejscu katastrofy,zbierac zmasakrowane ciala,ja bym pewnie nie wytrzymala...........

Gość to co zawsze
pewnie, że to nie jest przyjemne - ale to tylko ciala ludzkie - w całości czy w kawałkach. Tylko ciała....

Gość hjhggjghjgjkjhkjhk
dla mnie to az ciala,widok musi byc straszny,szczatki cial,wnetrznosci,to by bylo ponad moje sily

Gość hjhggjghjgjkjhkjhk
podziwiam ludzi ktorzy sie tym zajmuja!

Gość pielęgniarka oddziałowa
"Tylko ciała" są wtedy jeśli się ich osobiście nie zna, albo z widzenia. A te ciała znało się z tV. Zawsze mnie rozśmieszał Gosiewski, był zabawny, ale teraz wspominam go z sympatią. Jego mi szkoda.

Gość hjhggjghjgjkjhkjhk
tak,Gosiewski byl troszke''niewymiarowy''ale twarz mial mila,usmiechnieta,kurcze,nie moge tego wszystkiego ogarnac,zrozumiec,jeden wielki zal................................

Gość to co zawsze
Napisałam "tylko" ciała nie w negatywnym znaczeniu. Ciało ludzkie w pewnych sytuacjach traktuje się jak hmm..... materiał do obróbki, czy jak to nazwać. Ja pracuję z ludźmi chorymi, napatrze się nieraz na różne krwawe historie - i nie mogę do tego podchodzić emocjonalnie. Człowiek to człowiek - a ciało to ciało.