Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I tak o to niezbyt lubiany

I tak o to niezbyt lubiany prezydent przeszedł do historii

Polecane posty

Gość jk jl svbdsvbmkl;kl;m
Z Kwaśniewskim przynajmniej chieli się napić bo Kaczora to nawet nie zapraszają, sam się musiał wpraszać :D

Gość ajt
no wiec wlasnie. idealne umowy podpisal. hajsu sie nachapal. teraz polsy zolnierze umieraja, a unia nas okrada.

Gość pilote3
Widzisz, tyle tylko jesteście w stanie powiedziec - obrzucac kogoś wyzwiskami na które nie macie zresztą dowodów, podczas gdy Kwas na żadnego z pisu czy z PO nie wypowiedział się źle. Możecie mu conajwyżej buty czyścic, tak jak i ten wasz wielki prezydent Kaczyński.

Gość do pilote3
kwas to magister bez mgr. a te umowy to zalatwialy rzady i dyplomacja, w polsce prezydent nie ma wcale duzego wplywu na wladze. do tego kwasniewski to jebany discopolowiec

Gość pilote3
A kaczor to się hajsu nie nachapał? Może w biedzie żyje? O, przepraszam, nie żyje. Prezydenci dużo kasy dostają, jeśli o tym nie wiesz, a kwas był prezydentem przez dwie kadencje. A umowy? Bez tego NATO i UE to ruscy już dawno by nas uzależlini spowrotem od siebie, jak Białoruś.

Gość Anq26
ludzie chodzą świeczki palić bo lubią takie masowe akcje...a nie z potrzeby serca...ledwo ściągną żałobę a 90% z tych młodych "żałobników" internetowych i ulicznych pójdzie na balety radośnie się bawić..... a za miesiąc już zapomną....tylko Ci szczerzy nadal będą czuli pustkę...ale mówimy o dziesiątkach znajomych i rodzinie ofiar a nie tysiącach wielce przeżywających...

Gość ajt
no na jego alkoholizm faktycznie brak dowodów, na to ze jest zydem rowniesz, szzegolnie wiem dokladnie gdzie mieszkala rodzina kwasiewskich, z małym olkiem na raczkach, taki tam przypadek, na śmierć zołnierzy mamy teraz to juz setki dowodów, brak wyksztalcenia łatwo sprawdzic.

Gość Artur Borubar to ja
A dla Kaczyńskiego ojczysty język był za trudny Irasiad :)

Gość ajt
ciekawe jak ty polską mową władasz hojraku :)

Gość do pilote3
na umowy kwasniewski nie mial duzego wplywu, to zalatwiali specjalisci, a nie kwasek buc bez wyzszego wyksztalcenia. magister bez mgr. kaczynski byl dr hab przynajmniej

Gość pilote3
Ty pewnie tez magistra nie masz :D 🖐️ Prezydent nie ma dużego wpływu na władze, no nie? To czemu mówisz, ze kaczor tyle zrobił? Hahaha. Kwaśniewski pełnił jedynie funkcję reprezentacyjną, a znacznie podniósł nasza pozycję nawet nie mając tak wielkiej władzy ani profesorskiego wyksztalcenia. Można mu wiele zarzucic bo aniolem to nie byl, ale tez wiele zrobil. Naprawde dziwie sie jak mozna mowic, ze kaczor jest zasluzony w jakiejkolwiek dziedzinie, oprocz zlodziejstwa w kosmosie, bo tego ksiezyca to chyba jeszcze ne oddal.

Gość ajt
pitole nadal czekam az powiesz co takiego zrobil.

Gość LUBIE MYZIE
I PLACZA WSZYSCY WSPOLPRACOWNICY PREZYDETA... PLACZA BO BEZ NIEGO JUZ NIE BEDA MOGLI SIE TAK DOPCHAC DO KORYTA I UKROCI IM SIE PASIENIE BRZUCHA.

Gość ajt
pitole uwazam ze jestes zgorzknialym czlowiekiem, bez wiedzy, a przez co bez znajomych. ciezko sluchac kogos kto uwaza sie za sobe inteligentna a jego argumenty to "bo tak". lepiej czasem siedziec cicho.

Gość pilote3
Już napisalem co zrobił a ty? Oj, tylko od komuchów, czerwonych i zgorzkniałych ludzi umiesz wyzywac :D 🖐️

Gość ajt
no ale jak widac twoje argumenty zostaly odrzucone jak widac. racji nie miales. ja nie wyzywam. ja nazywam rzeczy po imieniu.

Gość Artur Borubar to ja
z księżyca to on się zjebał na banię

Gość zwolenniczka_Kwacha
pilote 3 a jakie zdanie masz o sobie? popijasz?

Gość pilote3
Tak, rząd ma ogromny udział w podpisywaniu umów, zauważ, ze w tym czasie rządziło SLD, czyli komuniści, czerwoni i ruscy agenci których tak nienawidzisz :D I kto tu jest zgorzkniały?

Gość ajt
lece. zajże pozniej!

Gość Artur Borubar to ja
ja też.właśnie patrzę jak ksiądz nawija do trupa w drewnianej skrzynce

Gość pilote3
W jaki sposób odrzuciłeś/aś moje arumenty?

Gość LUBIE MYZIE
JEDNA POLOWKA ZLA NIE ZYJE , ZOSTALA JESZCZA TA DRUGA POLOWA.