Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I tak o to niezbyt lubiany

I tak o to niezbyt lubiany prezydent przeszedł do historii

Polecane posty

Gość I tak o to niezbyt lubiany

Jak prezydent był kontrowersyjny, nie koniecznie dobrze pełnił swoja funkcję, kłócił się o samolot z premierem, jedni go kochali inni nienawidzili, jednego nie można było zarzucić - braku patriotyzmu,... ale teraz to wszystko nie ważne, bo to był kurwa nasz prezydent! Dlaboga, panie Prezydencie! Larum grają! Polska! Naród wzywa! a ty się nie zrywasz? Spieprzaj, dziadu nie wołasz? Haków na rząd w zanadrzu nie chowasz? Co się stało z tobą, Prezydencie? Będzie nam brakowało jego uśmiechu w tv, jego gaf, będzie nam go kurwa brakowało.

Gość gdyby to wszystko
widział, to zdziwiłby się, jak go wszyscy kochali.

Gość behemłucik
tak mi się wydaję ,że każdy prezydent przechodzi do historii , ale mogę się mylić ...

Gość nawet po śmierci mu sie udało
niech mu ziemia lekka będzie :-(

Gość pilote3
Nikt go nie kochał prócz konserwatywnych pisiorków i dalej nikt go nie kocha. Ale żałoba i dobre słowa muszą byc. Potwierdzam, potwierdzam - prezydent to był najgorszy od czasów innego Lecha który jednak zasłużył na uznanie, nie to co w tym przypadku.

Gość ffsdfsd
on to widzi z góry

Gość ladaco
W deche był

Gość W tym temacie żegnamy
14:33 [zgłoś do usunięcia] behemłucik tak mi się wydaję ,że każdy prezydent przechodzi do historii , ale mogę się mylić ... W sumie to tak, tylko że gdyby nie ta katastrofa to byśmy go zapamiętali niezbyt dobrze, a tak to wszystko zeszło na drugi plan...

Gość pilote3
ffsd raczej z dołu - teraz będzie obserwował swoje wieko leżąc spokojnie w poswięconej glebie, wesoło ulegając powolnemu rozkładowi :classic_cool:

Gość fdghj
Ciekawe czy jak Komorowski zamieszka w pałacu w przyszłości to będzie go straszył?

Gość LUBIE MYZIE
nie ma to jak naturalna selekcja, i juz mniej o pare swinek przy korycie;)

Gość Alphazone
Był Twoim zdaniem niezbyt lubiany....ale nie przez wszystkich. Wygrał wybory prezydenckie to po pierwsze. Po drugie,opinie złe były w większości generowane u wielu ludzi wskutek sprawnie podanej papki na talerzu medialnym. Prawda o uprzedzeniach do Prezydenta Kaczyńskiego to smutna prawda o podatności ludzkiej na medialne przekazy. Większość obrazków na jego temat nie miała nic wspólnego z gruntowną krytyką jego działań jako Głowy Państwa i Władzy Wykonawczej jaką sprawował. Bardzo wielu osobom które go "niezbyt lubili" gdyby zadać pytanie co konkretnie było źle to odpowiedzieliby z tak jak onegdaj na blokadach-"a co nie wiesz co się dzieje?"-na pytanie"co?"kończy się dyskusja merytoryczna.

Jaki nie był to chciał przecież dla PL dobrze. Każdy się naśmiewał z niego,a to był przecież zwykły człowiek. Ludziom otwierają się oczy niestety po kogoś śmierci.. Teraz nie wiemy kto będzie prezydentem, może trafimy na jeszcze gorszego więc wiecie.. i coś mi się wydaje, ze za granicą go bardziej szanowali niż u nas :|

Gość ajt
hahaha tak to jest jak ktos kto NIE MA POJECIA na dany temat chce sie wypowiadac i robic z siebie niewiadomo kogo. Macie zerowe pojecie o tym czy prezydent pelnil funkcje dobrze czy zle. o innych faktach tez pewnie gówno wiecie.

Gość do pilote3
a komuch kwacho byl lepszy? kaczynski przynajmniej byl patriota

Gość LUBIE MYZIE
nie matrwcie sie sie!na szczescie jest brat xero!!;))

Gość do pilote3
a konserwatyzm i patriotyzm to jedyna sluszna droga. liberalowie i lewica na sznur

Gość ajt
moze i na calym swiecie smiali sie z jego wygladu, ale kazdy go szanowal i mowil o nim ze jest wielkim patriotą. nie robil nigdy niczego dla pieniedzy, tylko dla dobra panstwa. w przeciwienstwie do kwasa i jego platikowej zony. pierwsza dama wyksztalcona kobieta z 3 jezykami. Kwaśnieska? wieśniaczka w markowych garsonkach. Kwas? żyd i alkoholik. Nie macie bladego pojecia jak KAczynski chcial aby Polska była Polska, potrafil powiedziec nie, tam gdzie kazdy mowil tak, bo widział jak unia nas okrada. teraz kazdy bedzie sie wypowiadał jaki wspanialy człowiek, docenia, bo ludzie z jego najblizszego otoczenia wreszcie powiedza jakim byl czlowiekiem. a wczesniej pluli w twarz, teraz mowia ze deszcz padał.

Gość pilote3
oj staratata, ja nie nazwałem Wałęsy bohaterem. Powiedziałem tylko, ze na pewno był o wiele bardziej zasłużony niż Lech "spieprzaj dziadu" Kaczyński. I zgadzam się, Kwachu był wspaniałem prezydentem, najlepszym jakiego mieliśmy do tej pory.

Gość behemłucik
a komuch kwacho byl lepszy? kaczynski przynajmniej byl patriotą on przynajmniej wchodził do bagażnika jak był :classic_cool: a leszek ....

Gość do pilote3
kwachu to czerwone scierwo moskiewskie

Gość ajt
A powiedz mi moj drogi co takiego Kwas zrobił dla Polski oprócz notorycznego pijanstwa, kdadzieży i robienia wstydu na całym swiecie?

Gość ajt
aha i uwazam ze Tusk powinien sam sie zdymisionowac, ewentualnie popelnic samobojstwo. ja bym nie potrafila zyc z takim ciezarem. dodatkowo nawet w samolot nie chcial zainwestowac, kupil sobie za to nowe limuzyny.

Gość pilote3
I nic z tego polaczkowego "patriotyzmu" nie wynikło, oprócz zrażania do siebie ludzi. Trzeba umiec przełknąc dumę i negocjowac jak równy z równym. Kwachu świetnie sobie radził, on to swoimi czynami pokazał, że większy z niego patriota niż krótki prezydent który nie zrobił NIC. Pokaż mi jedną dobrą rzecz, oprócz napinania się i nie chcenia podpisania traktatu który sam wynegocjował w takiej formie. Żałosne.

Gość zwolenniczka_Kwacha
ja jestem zwolenniczką Prezydenta Kwaśniewskiego. Na drugim miejscu stawiam Lecha Wałęsę, mimo, że mu klasy brakuje. Śp. prezydent Kaczyński miał wiele tupetu, ale kompletny brak klasy. Jednak do historii się zapisał i teraz prawie zostanie świętym. Z taką reklamą w telewizji to już tylko to zostało. Jako głowie państwa należy mu się szacunek. no i tylko tyle. Czekam na następnych kandydatów. Umarł król - niech zyje król.

Gość do pilote3
kwachu to alkoholik, oszust i komunistyczny smierdziel. czerwone kurewstwo, nic wiecej

Gość pilote3
ajt kwas jasne, że nie raz wypił sobie, ale i obowiazki swoje spełnił. Tylko za jego rządów zostało podpisanych wiele umów międzynarodowych, weszliśmy do struktur NATO i UE, znacznie skoczyliśmy gospodarczo i każdy kwaca lubił gościc u siebie. Ten człowiek nigdy się źle o nikim nie wypowiedział, o każdym potrafił dobre słowo pwiedziec. To był prawdziwy prezydent, nie bez powodu na dwie kadencje go wybrano.

Gość ajt
Kwasniewski zyd i ruski UBek