Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black red blue

pytanie o ból piersi - do wszystkich mam i kobiet w ciąży

Polecane posty

Gość black red blue

Czy na początku ciąży bolały was sutki tzn były tkliwe, czy tez cale piersi?

Gość black red blue
Może jakaś mama lub kobieta ciężarna się wypowie?

Gość Hym hym...
Z tego co czytałam to były różne wersje: bolały piersi po bokach, albo po bokach i sutki, albo same sutki bolały, albo.. nie było przez dłuższy czas żadnych odczuć...

Gość black red blue
Bardzo bolą mnie piersi od kilku dni, ale właśnie nie sutki tylko całe piersi. Okropny ból tak ze czasem ciężko wytrzymać. Na pewno nie jest to związane z chorobą bo miałam niedawno badane piersi i wszystko było w porządku. Do terminu miesiączki zostały jeszcze dwa dni i nie chcę robić wcześniej testu bo boję się że może być fałszywy wynik. Nie wiem, czy ten ból piersi powinnam wiązać z ciążą czy też może to coś zupełnie innego i powód do zmartwień? Bolą mnie po bokach i tak jakby w środku, ale nie przy dotyku tylko same od siebie. Są duże nabrzmiałe i cieplejsze niż zwykle, ale kolor otoczki się nie zmienił, a przynajmniej ja takiej zmiany nie zauważam.

Gość saleminka8
1 ciąża-zaczęły boleć mnie piersi od dnia w którym powinnam dostać okres-od dołu,a nie tak jak zwykle od strony pach (jak na okres zawsze) 2 ciąża- już 4 dnia po owulacji zaczęły boleć mnie piersi -identycznie,od dołu,sutki były wrażliwe gdzieś w okolicy 8 tygodnia dopiero do około12tc potem już mniej wrażliwe się zrobiły ;)