Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni raz na kaffe

Jestem już tutaj po raz ostatni.

Polecane posty

Czytam niektóre posty i aż mi jest wstyd. Wstyd, że tutaj przesiadywałam odpowiadałam na posty. Nie myślałam, że takie stado idiotów siedzi tutaj. Brak wam jakiekolwiek szacunku do swojej ojczyzny do bliżnich. Teraz pokazaliście swoją prawdziwą twarz. Myślicie, ze jesteście "cool" tacy luzacy...Uważajcie bo wy kiedyś staniecie w obliczu tragedii i zobaczymy czy też będziecie tacy "na luzie" Może wtedy ktoś z was zacznie drwić. Pamiętajcie wszystko wraca...

Gość oj dokładnie
ogrom idiotów tu siedzi, ale na innych forach to samo, co jest dość pesymistyczne :(

Gość pilote3
Kolejna która myśli, że wszystkie rozumy pozjadała i tylko ona wie jak postępowac właściwie, w jedyny słuszny sposób. Jeśli dobrze sobie przypominam to w czasach komuny właśnie wielu było takich strażników odpowiedniego zachowania :classic_cool: Pani już dziekujemy.

Gość HENIO.................
Masz 100% rację.

Gość cara -
a daj spokój - Ty lepiej zapytaj ile ci wypowiadający sie maja lat - pełno tu łebków zainteresowaych tylko " doopą maryny " , kto z kim sie przespał i ile razy - nie zrażaj sie - omijaj takie wypowiedzi łukiem - i nabierzesz do tego dystansu :)

Gość pilote3
Jestem kimś kto nie zgadza się ze zbiorową histerią i prawienia wielkich komplementów komuś kto na nie nie zasłużył - ale wiem, wiem. O zmarłych mówi się albo dobrze albo wcale... mogliby chociaż tak nie przesadzac z superlatywami.

Gość oj dokładnie
Pilote3, takich durni i ignorantów jak ty jest mi po prostu żal. Nie jestem faszystką emocjonalną, nikomu nie mówię co ma czuć w związku z tym co się stało, ale twoje chamskie, szydercze, wulgarne wpisy to szczyt chamstwa i prostactwa. Jesteś zwykłym śmieciem 🖐️

Gość HENIO.................
pilote to jakiś POJEB!!!!!!!!!!!!!

Gość nie przejmuj się
tu na forum grasuje grupa gimnazjalisów i licealistów i to oni wypisują takie glupoty :O, a że są mocno nadaktywni w przesyłaniu tych swoich mądrości , a Ty to bierzesz jako opinie ludzi doroslych i jako tako dojrzałych ...i stąd ta załamka

Gość pilote3
oj dokladnie, jesteś więc tyle warta jak ja, rzucasz wyzwiskami myśląc, że jesteś lepsza :classic_cool: Ech, jak to ludzie potrzebują czuc sie lepszymi, taki ewolucyjny instynkt.

Gość oj dokładnie
Przerwa, ty też rozumem nie grzeszysz :O Pilote sie kreuje na rozsądnego i wyważonego, zapominając o swoich podłych wpisach kpiących z tych, którzy zginęli. To jest podłe! Można nie płakać po ofiarach, można się uchlać jak świnia, oglądać filmy, robić imprezy, ale nikt nie ma prawa wypisywać takich kurestw o tych, co zginęli jak ten idiota Pilote. Tyle w temacie. Żal mi ciebie głupcze 🖐️

Gość ja bym nie dała na jej miejscu
Mam na imię Marta :( Pewnie gdyby nie to, to również bym się zachowywała jak wy....

Gość oj dokładnie
Obrażanie zmarłych w podły i chamski sposób to zwykłe kurewstwo, nazywam rzeczy po imieniu.

"Obrażanie zmarłych w podły i chamski sposób to zwykłe k**ewstwo, nazywam rzeczy po imieniu." "oj dokladnie, jesteś więc tyle warta jak ja, rzucasz wyzwiskami myśląc, że jesteś lepsza Ech, jak to ludzie potrzebują czuc sie lepszymi, taki ewolucyjny instynkt." i w tym temacie tylko z tym sie zgadzam a no i jeszcze: "Przerwa, ty też rozumem nie grzeszysz "

Gość oj dokładnie
Nie czuję się lepsza, jestem niewierząca, nie chodzę do kościoła, nie płakałam wczoraj ani dziś, nikomu nie każę lać łez na pokaz, rozdzierać szat i palić zniczy. A ty? Ty prowokujesz w podły sposób, dodając :classic_cool: ikonkę, myślisz, że jesteś spoko bo masz wyjebane na to, co się stało, masz prawo napisać że Kaczyńska była wiedźmą, bo przecież żyjesz w demokratycznym kraju i MASZ PRAWO wypowiadać swoje zdanie. Jesteś zwykłym trollem, bez wartości i przekonań. Żegnam ozięble 🖐️

Ludzi przestańcie, to przecież tylko forum. Niech każdy pisze co chce, bo ani tego nikt nie zmieni, a jedynie dojdzie do przykrej wymiany zdań. Tym bardziej, że przedział wiekowy na forum jest bardzo rozległy. Inaczej myśli gimnazjalista, a inaczej osoba dorosła. Ale czy to powód odchodzenia z forum?

Gość chamów i prostaków trzeba
lac po mordach a nie im tlumaczyc podstawowe rzeczy bo i tak nic nie dociera.

Gość niektórzy tak już mają
spadłaby bomba atomowa na nasz kraj, zginęło kilka milionów ludzi a i tak zawsze znajdzie sie jakiś dureń co będzie sie chciał wylansować na forume i poobrażać ludzi. Bez uczuć są niektórzy

Gość cara -
chamów i prostaków trzeba zwalczać - siłom i godnościom osobistom :):):)

Cóż jak zwykle każdy czyta to co chce przeczytać...Nie rozumiem postów typu " Dlaczego dzisiaj tylko w tv ta tragedia ? " "dlaczego sklepy i mcdonald jest zamknięty ? " Zachowujecie się jak małolaty , nie możesz wytrzymać jednego dnia bez wycieczki do marketu, jednego dnia bez tv ? Ten dzień powinien być dniem zadumy dla każdego z nas. Nie uzmysłowiliście sobie jak kruche jest życie , jak nie warto kłócić się , nienawidzieć drugiej osoby, bo może nam zabraknąć czasu na przeprosiny na wybaczenie. Nie wiem , może tylko mną tak ta tragedia tak wstrząsneła,

Gość cara -
" ostatni raz ...." powiedz ile masz lat - to wiele nam wyjaśni - .Bo wiekszość ludzi tutaj ma 16 lat metrykalnie a 13 mentalnie - to czego sie spodziewasz ?:)

25 , czytałam rózne posty i np pisałą kobieta, która ma dziecko, więc musi być powyżej 18 roku życia. Zresztą wśród moich znajomych też mam tego typu osoby a są moimi rówieśnikami.

Gość cara -
doroslośc jako taka o niczym nie śwaidczy - wiekszość będzie infantylna i niedojrzała do końca swojego życia - szkoda na nich czasu .