Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bede wdzieczna za odp

Do kobiet bezcyckowych

Polecane posty

Pytanie do kobiet ktore przed ciaza niemalze nie mialy biustu, mialy biust AA taki jak maja dziewczynki w podstawowce. Czy w trakcie/po ciazy wam urosl? (gdzies sie musi miescic mleko ale widzialam zdjecie dziewczyny na forum ktora byla plaska pomimo 9 miesiaca i ogromnego brzucha!). Czy jesli wam urosl to zostal wiekszy, wrocil do dawnego rozmairu czy zrobil sie jeszcze gorszy? Bede wdzieczna za odpowiedzi

Ja mam male cycki (A) w ciazy urosly do B, potem wrocily do poprzeniego rozmiaru odciagalam mleko przez 6 tygodni, potem przestalam.

Gość ja mialam aa
w ciazy a, po ciazy do b doszedl, odciaglam pzrze pierwsze 3mce potem ssal maly z cycka, mialam malo pokarmu, a potem wrocil mi do malego a

Gość współczuje wam bardzo
kiepsko nie mieć biustu. ja miałam przed ciążą D, w ciąży D, i w czasie karmienia krótkiego D co mnie zdziwiło. teraz dalej mam D i nawet na cm nie opadły. może dlatego że jestem młoda i codziennie po kąpieli robie sobie lodowaty prysznic i wszystko mi jeszcze na szczęście sterczy

Gość saxdc
ja mialam male przed ciaze , wciazy i podczas karmirnia urosly mi do jakies B-C (ale byly super...:)) a potem czyli teraz mam jak dawniej male a ale jeszcze do tego z rozstepami i takie puste w srodku....sa obrzydliwe....

Gość sdfhjkkj
nie urosły mi w ciazy-jedynie odrobine po ciazy ( w okresie karmienia)

Moja mama miala przed ciaza typowe A, sporo jej urosly az do C i tak zostalo (jedynie ma kilka rozstepow). Ja jestem calkiem plaska i zastanawiam sie czy ciaza (ktora planuje za rok lub dwa) cos zmieni.... Ciagle mialam w glowie ze to przejsciowe, ze jeszcze bede miala kobiecy biust (nie chce duzych, marze chociaz o pelnym A) a teraz troche sie podlamalam.

Gość Ja jak bylam chora to tez
Ja przed ciaza mialam a a teraz mam b i chyba mi juz tak zostanie

Gość Zalamana bezcyckowa
ja przed ciaza mialam A w trakcie ciazy B, jak urodzilam i karmilam to mialam Nawet C a teraz (pol roku po zakonczeniu karmienia) mam AA. Cyckow brak mowiac doslownie...

Gość saleminka8
piersi się nie powiększają w ciąży tak,że po niej masz je duże...śmieszne,że w ogóle ktoś tak pomyślał :) Piersi sie rozciagaja pod wpływem wytwarzania się pokarmu...przy nawale są największe :) ja miałam zawsze C musiałam nosić staniki o 2 rozmiary większe,po 2 miesiącach karmienia miałam znowu C i nadal mam a juz nie karmię,ale skóra jest rozciągnięta...

Gość fredkaskarpetka
ja w ciąży miałam C , normalnie mam A - po ciążach i karmieniach wróciły do swoich rozmiarów.Teraz mam pełne D dzięki chirurgii plastycznej i jestem bardzo zadowolona.Powiem Wam,że ciąza nie ma wpływu na biust -a nawet po kilku ciążach wygląda on gorzej jak na początku, może też się zmniejszyć,bo znam i takie przypadki.Ja swojej decyzji nie żałuję.Mam dwoje dzieci, więc mogłam sobie na to pozwolić.Pozdrawiam

...ja przed ciażą nigdy nie miałam jakiegos mega biustu, ale był jędrny i sterczacy, w ciazy nie zauważyłam znacznego wzrostu, podczas karmienia (20 m-cy) oczywiście biust był większy, pełniejszy, bardzo mi sie podobał...niestety w trakcie karmienia bardzo szybko schudłam (w 1,5 m-ca 25 kg w tym 14, 5 kg ciażowych) no i teraz mój biust a raczej jego brak jest niedozneisienia...jest wiotki, nie zwisający , bo nie ma co zwisać...okropność...ginekolog doradziła mi, ze wyjście jest takie: utycie i to znaczne albo antykoncepcja (która poniekad tez chyba sie z tym wiaże)...takzę żadne dla mnie wyjście, chyba trzeba sie z tym pogodzić i zyć dalej.....