Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooh layla

Szukam ładnych butów sportowych

Polecane posty

Gość ooh layla

Takich do śmigania po mieście, do jeansów. Nie półbutów, nie japonek, ale czegoś adidasopodobnego. Na co dzień mam jednak dość elegancki styl i żadne mi się nie podobają 😭 Macie może linki do czegoś ładnego (raczej ciemnego niż jasnego)? ;)

Gość pilote3
Owiń stopy w farbowane bandaże :classic_cool:

Gość ooh layla
Niechaj żyje katolickie zakłamanie! Rozumiem, że w trakcie żałoby należy obligatoryjnie pościć, walić głową w ścianę i odprawiać modły za prezydenta? Rzygać mi się chce tymi obłudnymi tematami...

Gość yyyyyyyyyyyyyy
nike deuce, nike fin star

Gość wierrrka
Jak samolot buchnal w sobote pos smolenskiem,to mialam akurat we wrocku gosci z niemiec. chcialam ich zabrac w niedziwle na rejsik po odrze ale statku ani widu ani slychu. dzwonie a pan mi z niesmakiem mowi ze przeciez w taki dzien... no nic tylko siedziec i zalobnikowac,takze goscie spoza polski

Gość Perfect33
Polecam Nike Air Maxy :) Poszukaj tutaj: http://air-max.pl Mają wiele modeli, różne kolory, rozmiary. Na pewno znajdziesz coś dla siebie :)

Gość sylwia33

Ja ostatnio też długo szukałam ładnych i zgrabnych butów sportowych do chodzenia na co dzień. Finalnie kupiłam air maxy na Perfektsport.pl, mają tam duży wybór i zaskoczona byłam bardzo okazyjnymi cenami. Naprawdę mają wiele obniżek, dzięki którym można sporo zaoszczędzić. Ja kupiłam buty z rabatem ponad 30% 🙂