Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

Ja Wam chcę powiedzieć...

Polecane posty

...Ja, zwyczajny chłopak mieszkający wśród Was...lecz inaczej myślący w sprawach religi... Z takim zachowaniem i rozumowaniem świata nie dojdziecie daleko... Ja Wam to mówie...chłopak wychowany na tej samej ziemi co Wy... Zmieńcie się, zmieńcie swoje myślenie na bardziej ludzkie i człowiecze... Jeżeli nie zmienicie swojego postępowania to tych tragedii na naszej Ziemi, na tej Świętej Planecie będzie coraz więcej...A jeśli zaczniecie zdawać sobie sprawę, że błądziliście w myśleniu i w poczynanich będzie za późno...Dlatego mówie Wam to dzisiaj...Opamiętajcie się... Gdy po śmierci spotkam Was w tych przestworzach i popatrze w oczy tym którzy zlekceważyli Boga i powiem...Licząc na ziemi pieniądze i wywyższając się myśląc, że byłes lepszy od biedaka..od głodnego mogłeś modląc się dać świadectwo miłośći do Boga Samego...Modląc się szczerze..nie z pamięci...bo wiedz, że Bóg wie co czujesz, jak to czujesz, co myślisz, co zaraz powiesz, co zaraz zrobisz...nie musisz nic mówić a Bóg wie czego potrzebujesz...A więc na koniec chce Wam powiedzieć...Opamiętajcie się i przypomnijcie sobie o Bogu...

Gość pilote3
Już myślałem, że trafił się ktoś myślący trzeźwo w sprawach religii ale widze, że jeszcze dużo musi wody w rzece upłynąc by coś się w tym kraju zmieniło :classic_cool: